kendincebirii Rabia-5 Ayşe Gülen Erturun a gözüktüm çok sevecen güleryüzlüydü sevdim inşallah böyle evim eder bayramdan sonra gidicem kalp atışı için inşallah 🫶🏼
kadrfdan Baharsss kaç haftalıksınız büyük anadolu Hastanesi’nde doğum ücretleri ne şuan bana da bilgi verir misiniz
Baharsss kadrfdan 8+4 haftalığım muayene ücreti 380 lira eşiniz memursa indirim alabiliyosunuz 327 ye düşüyo askerlerinki diğerleride aynıdır sanırım
Rzgar kendincebirii Vezirköprü de özel hastane yok canım bildiğim kadarıyla. Bende Merzifondayım. Çorum Özel e geliyorum.
kendincebirii Rzgar Çorum’a bağlıyız ama Çorum merkez bize çok yakın kargının bir köyündeyim kargının da en son köyüyüz o yüzden Saraydüzü, durağan ve boyabata yakınız
kadrfdan Baharsss anladım ben sezeryen doğum fiyatını sormuştum bilginiz var mı diye Sampayla falan da anlaşmalı Anadolu Hastanesi orda çalışsan eşler de indirimden yararlanabiliyor diye biliyorum
papatyadenis kendincebirii merhaba Vezirköprü’de ikamet ediyorum ben de gebeyim burda Şeyma hanım var kliniği var memnunlar hastaları ama ben Samsun’a doktora gideceğim Samsun’da Naziye Gürkan Sabah onu tavsiye edebilirim size
kendincebirii papatyadenis Şeyma hanımı duydum Vezirköprü’de nasıl güzel mi kliniği kan felan alıyorlar mı ilgileniyor mu
Baharsss kadrfdan arkadaşım doğum paketi almıştı 4-5 ay oldu tabi ona 8 muayene tüm tahliller 2 diyetisyen kontrolü ve doğum toplam 11 bine almıştı
Melike2306 Baharsss siz Anadolu hastanesinden doğum fiyatı aldınız mı bizde Oyak’tan yararlanıyoruz sezaryan için 6800 dediler