kendincebirii Kızlar Sinop (Boyabat olabilir ) da ya da Samsun’da (Vezirköprü’de olabilir) özel hastane Ya da bildiğiniz memnun kaldığınız ve bana önerebileceğiniz bir doktor Ya da hastane var mı 🙈
Bhr_Fth kendincebirii Samsun atasam da Birsen BİLGE çok araştırdım ikiz bebeklerim için ve doğru karar vermişim tavsiye ederim canım
papatyadenis kendincebirii merhaba Vezirköprü’de ikamet ediyorum ben de gebeyim burda Şeyma hanım var kliniği var memnunlar hastaları ama ben Samsun’a doktora gideceğim Samsun’da Naziye Gürkan Sabah onu tavsiye edebilirim size
kendincebirii Baharsss olur canım aslında Çorum da oturuyorum ama Sinop’a daha yakınım Çorum’un çıkışındayım Vezirköprü’de yakın Samsun’da çok uzak değil önerirsen sevinirim Ya🙈
Baharsss kendincebirii büyük anadolu hastanesinde gökhan öcal var arkadaşım kuzenim ve ben oraya gidiyoruz çok memnunuz
Rzgar kendincebirii Vezirköprü de özel hastane yok canım bildiğim kadarıyla. Bende Merzifondayım. Çorum Özel e geliyorum.
kadrfdan Baharsss kaç haftalıksınız büyük anadolu Hastanesi’nde doğum ücretleri ne şuan bana da bilgi verir misiniz
Baharsss kendincebirii rica ederim ☺️Çok güler yüzlü efendi bi doktor ılımlı konuşmalarıyla insanın içini rahatlatıyo eşim her doktoru beğenmezdi hatta hiç bir doktoru 😂bu nasıl doktor bunun yerine ben otururum derdi ama bu doktora ilk gitmemizde içi hemen ısındı ilk defa bi doktoru beğendiğine şahit oldum 😂😂😂 bence denemelisin tabi karar senin
Rabia-5 Boyabatta özel hastaneyi bırak kadın doğum doktoru bile yeni geldi canım belki oda gider pek iyi bir doktor da değil zaten sen direk samsuna git liv hospitali da güzel diyorlar
kendincebirii Rabia-5 ya bizde boyabata çok yakınız dayımın kızı orda oturuyor ve doğumu orda yaptı çok memnunum erkek bi doktor var demişti gitmiş o yarın gidicem boyabata bi doktora gözükeyim diyorum daha hiç gözükmedim eğer beğenmezsem bayramdan sonra doktor değiştirebilirim
Baharsss kendincebirii canım normalde 380 ama biz oyak indirimi alıyoruz oda 327 ye geliyo eşin asker öğretmen polis filansa indirim sağlıyorlar
kendincebirii Baharsss pahalıymış canısı ya biz Çorum kargıda yaşıyoruz bide Samsun merkeze gelip hemde o kadar para vermek bilemedim şu an benim eşimde memur da bugün gözüktüm doktora memnun kaldım şükür böyle ilgili devam eder