Mellteml 25 haftalık hamileyim ve bugün covid testim pozitif çıktı. Çok iyiyim, hiç bir sağlık problemim yok. Bu haftalarda covid olan oldu mu? Nasıl geçirdiniz, ne kullandınız?
ozumunannesi Mellteml geçmiş olsun, iyi hissetmeniz sevindirici. Biz 9. haftamızda yakalandık biraz zor geçmişti, şükür 27. haftamızdayız süperiz maşallah 🌸 bol c vit, d vit, bol su tüketin. Doktorum coraspin vermişti, hala kullanmaya devam.
littlemiracle_ Mellteml öncelikle geçmiş olmuş sifalar diliyorum🙏🏻 bende 27. Haftam da covid olmuştum ve bana yatış vermişlerdi 7 gün hastane de yattım hem aşısız hemde hamile olduğum için biraz agır gecirmistim geceleri nefes darlığı ve öksürük vardı her gün kan sulandırıcı yaptılar taburcu olduktan sonra 10 gün boyunca da ben evde devam ettim yapmaya
Payasadeka Mellteml bende 38 haftalik gebeyim bende şuan covid im. Boğaz ağrım vardı öksürük vardı geçti çok şükür karantina bitince doğuma gidicem inşallah
Mellteml benimmdunyamm benimde kafamı bu karıştırdı o yüzden açtım bu başlığı. Korasprinin bu haftalarda bi sakıncası var mıdır? İnsan hamile olunca bi evhamlı oluyor 🤷♀️
Mellteml ozumunannesi çok geçmiş olsun size de, çok şükür öyle yada böyle bi şekilde atlatmışsınız🙏 Allah daha beterinden saklasın. Doktorunuzda hala coraspirin kullandırdığına göre bi sakıncası olmamalı
ozumunannesi Mellteml evet kan sulandırıcı tahminince 32. haftaya kadar devam edeceğim. Kan pıhtısı için de 2 kere tahlil istemişti çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı. 🌸
benimmdunyamm Mellteml son aylar iğne kullanılıyor çünkü coraspirinin vücutta 5 gün etkisi var anı doğum olması durumunda kanama durmaz diye biraktiriyorlar iğne günlük oluyor
Mellteml littlemiracle_ çok geçmiş olsun size de 🙏 ben iki doz aşımı olmuştum belki o yüzden hafif atlatıyorum. Allah tekrarını yaşatmasın 🙏
Mellteml Payasadeka çok geçmiş olsun size de. Doğuma çok az süre kala yakalanmışsınız. Kolay atlatmışsınızdır inşallah 🙏
Ksks07 Payasadeka merhaba bende bugün öğrendim doktorumun vaka sayılaeı çok arttı bu boğaz ağrısı hayra alamet olmayabilir demesiyle . İlaç kullanıyor musunuz? Doktorunuzun görüşü nedir ?
minikkurabiyelerinannesi Mellteml çok geçmiş olsun canım , kan sulandırıcı mutlaka kullan doğuma kadar devam et
Mellteml Ksks07 doktoruma sorduğumda 10 gün kullanmamı önerdi. Çok fazla ilaç kullanmak istemediğim için kullanan arkadaşlar oldu mu diye buraya yazmak istedim. İkinci bir doktora daha danıştıktan sonra kullanmaya karar verdim. 32. Haftalardan sonra kullanılmasını önermiyorlar kesinlikle kanı sulandırdığı için herhangi bir komplikasyona sebep olmasın diye. Bu arada o yoğum dönemde hiç covid olmayıp şu dönemde hasta oldum nasip ne diyelim
Payasadeka Ksks07 ilaç kullanmıyorum. Sadece parol arada içiyorum. Doktorum dinlen 1 hafta sonra sezeryan yapıcam dedi. Bugün 4.gun baya düzeldim. Sen kac haftalıksin canım
Ksks07 Mellteml lütfen kan sulandırıcı ile ilgili doktorunuzdan talimat alın önemli bir mesele her haftada önermiyorlar kesin bilgiyi ondan alırsınız. Bu arada okuyanlara söyleyeyim vaka sayıları arttı arkadaşlar ben dahil bugün öğrendim özellikle son haftalarda olan arkadaşlar çok dikkat etsin covid yok zannetmesin 🙏🏻