altnbebek Bana figen hoca kurban bayramından 1 hafta önce sakın bayramda doğurma dedi😃 tatile gidicekti galiba 😅😅😅 tam 38+5 yada 8 de yani o zaman arife gününün bi gün öncesi haraket hissetmedim ve doktorum yoktur die meydandaki hospitale derya hocaya koştum kalp atısı yok ölmüş dedi 😭 hemen koşa koşa bidaha medilifeye gittim figen hoca ordaydı nst girdim nabız yok du hemen doğum haneye aldılar ordaki hassasa yatırdılar orda nabız 50 felandı kızımın serum taktılar yükseliyor falan çok yükseliyor figen hoca böyle olmicak dedi sezeryana alcaz dedi 10 ağustos arife günü sezeryana aldı beni sabahdan bide sezeryan öncesi gece ebe benimle birlikte yatıyordu yatakda sürekli serumu açıp kapıyordu nabızı hep sabit tutmaya çalısmıstı 😞
Ama sezeryan çok güzeldiii beni aldılar oturuyoruz sohbet ediyoruz içerdekilerle doktoru bekliyorduk girer girmez canım sana fikrini sormicam belden yapcaz çok beğenceksin diyordu 😃 o kadar güveniyorduk ki eşimle birlikte doktora o ne derse oydu yani bende tamam dedim o sıra sarıldım figen hocaya iğnem yapıldı :) en komiği de şeydi kızımın bacağını tutuyor kızım geri çekiyor kolunu tutuyor kolunu çekiyordu o an doktorum kız bunun çıkmaya niyeti yok dedi kordonu keserkende nazlı koyuyorum bunun göbek adını dedi 😅 eşim duymasın dedimde de bi terlik mavi bir terliği pembe giyip odama geldi kaçarkende göbek adını nazlı koydum diyip gülerek kaçmıştı 😇🥰 eşim şuan neden figene gitmiyorsun diyor sürekli ama binnur hocada çok iyi geldiğinde onuda seversin diyip geçiştiriyorum 🌸