Zeynepppp23 Evinru binnur hanıma gidiyorum muayene ücreti 150 tl nst 55 tl normal doğum 2500 zorunlu sezeryan 3000 binnur hanıma 2 kere gittim gayet memnunum inşallah doğumumu orda düşünüyorum artık her hafta çağırdı beni cuma tekrar gidicem 🤗
2Bebek1Anne Evinru figen hoca ile ilk doğumum oldu 2019 da 1000 tl di şimdi bende merak ediyorum sezeryan fiyatını binnurdayız şuan çok tatlı bi doktor
Fatmapekesen Tugba3444 bende binnur hanima gidiyor um yani memnunum ucreti merak ediyordum iyi oldu inşallah normal dugum yaptırır 3 tane normalim var cunku🙏🤰
Tugba3444 Evinru muayene 140 TL doktorum muayenede gayet ilgili ve Güler yüzlü doğumuda orda düşünüyorum
altnbebek Bende figen hanıma gidiyorum çokta seviyorum ilgili bir hanımefendi 150 tl muayenesi doğum ücreti hakkında bilgim yok 2 hafta sonra gideceğim sorarım o vakit
Evinru Zeynepppp23 teşekkürler.. ücretler yenimi sordunuz arayış içindeyim bende Figen Binnur hanım çok mu yoğun acaba doğum zamanı olmazlarsa nobetcimi gityo acaba..ek çağırınca ücret alyomuki
Zeynepppp23 Evinru ücreti cumartesi günü tekrar sordum değişiklik olmuş mu diye olmamış aynı yeni yani ücreti iki doktorda çok yoğun oluyor doğumda doktorunuz olmaz ayrıca çağırırsınız 500 tl istiyordu sanırım
Evinru Zeynepppp23 ebeler hastane ii olsunda artk hayrlsi.randevumu almalıyım öncesinde..sabah erkn yogunmu
2Bebek1Anne Zeynepppp23 iki doktorda da renkli ultrason yok. Birinci yeni iklim hastanesinde var die biliyorum
Zeynepppp23 Evinru hep yoğun oluyor ben randevulu gidiyorum randevuda zor oluyor hatta bulmak ben cumartesiye almak istediğim için