Kubraalp Deletedmom_85 artık çok sıkıldım. Gerçekten strese giriyorum sürekli düşünüyorum neden olmuyor diye
Zuhrezuhre Deletedmom_85 vallahi bende rahim filmi bile çektirdim sorun yok dendi eşimin sperm testinde de sorun yok 1 sene 1 aydır deniyorum bana da vermedi doktorum sorun yok gerek yok zamana bırakın dedi reçetesiz alinabiliyorsa valalhi yarın gidip alıcam bende
Deletedmom52620 Zuhrezuhre doktor sorun yok diyorsa tedaviye başlaman daha uygun bazen her ilaç iyi gelmiyor benim arkadaşım da kist yaptı klomen o yüzden demek istedim bazen yumurtalar çok büyütüyormuş bence doktor değişikliği yapmalısınız bu konularda.
Deletedmom_85 Zuhrezuhre doktoru değiştir Muhakkak bir seneyi geçmiş ilgilenirler bu sefer diye düşünüyorum. Kafana Göre bir şey kullanma kız
Zuhrezuhre Deletedmom52620 bu ikinci doktorum dediğin gibi belki önümüzdeki ay böyle bir radikal kadar alabiliriz önce bu ayı bı degerlendirelim de sonrasi nasip ☺️🌸
Zuhrezuhre Deletedmom52620 ayyy inşallah yaya ne zormuş istediğin şeye şıp diye sahip olamamak hele ki sabırsız biti olup da zamana birakmaya çalışmak ne zormuş rabbim yardimcimiz olsun inşallah 🌼🙏🏻
Deletedmom52620 Zuhrezuhre bende öyleyim mesela hemen hamile kalamıyorum normalde de tedavisiz vs birşey olmadan bile ilk kızıma 4 5 ay sonra kaldım. Herşeyim düzenliyken bile
Edanurkeskin Deletedmom52620 korunmayi bıraktım 5 aydır deniyorum olmuyor millet korunmadan sonra hemen kalıyor hamile