Fatoscecen 3 gündür adet sancısı gibi sancım var.bugün dr gittim erken doğum riski var dedi 28 haftalığım yaşayan var mi ? Ne yapabilirim
Sacidenur Fatoscecen ben de 23 haftadayım aynı sancılar başladı ama öyle bir şey denmedi sancıya bakılarak mı söylendi sadece
MirayveAnnesi22 Fatoscecen 28 haftalığım bende de başladı regl agrısı gibi hissediyorum ama geçiyor uzun sürmüyor yalancı ağırlar olabilir diye düşünüyorum
hulya_6363 Fatoscecen bende de yalancı kasılmalar başladı 28.haftadaym doktor yat dinlen dedi ve magnezyum içiyorum o biraz iyi geldi
93Sinem93 Fatoscecen bende 28 haftalığım 2 gündür hafif sancılarım var bugub doktora gittim şuanlık açıklık yok ama bu sekılde devam ederse erken doğum riski başlar dıyerek progestana baslattı benı
Yazgul_kurt21 @“Fatoscecen” Bizde 29 haftalık olduk erjen doğumdan dolayı yatış yapıldı doğumu durdurmaya calışıyorlar ama serum takılınca sancım artıyor nst dede sancım 150 160 cıkıyor napcam bilmiyorum
Pcoslubiranne Yazgul_kurt21 gecmis olsun 150 160 ciktigina emin misiniz sancinizin kalp atisina bakmis olabilirsiniz cunku.100e yakin dogum sancisi basliyor da. 150 yazinca sasirdim.
Birdelininbiri Yazgul_kurt21 150 160 kalp atış hızı olabilir nst 99 a kadar gösteriyor bildiğim kadarıyla ve 70 sonrası falan doğum başlangıcı oluyo
Sacidenur MirayveAnnesi22 benim de aynı şekilde bugün başladı da tedirgin oldum şiddeti çok yok muayeneye gideceğim yine de
Sacidenur Fatoscecen yarın görüneceğim rabbim sağlıcakla kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah erken doğum gibi Bir durum olmaz Allah yardımcınız olsun
Yazgul_kurt21 @Fatoscecen banada yaptılar erken doğum riski olunca iki doz oldum sancılar rahat bırakmıyor Allah yardımcımız olsun inşallah
Yazgul_kurt21 @"Pcoslubiranne"sancım cok olunca bağladılar iki defa o civarda cıktı zaten sürekli kanaman vaemi diye soruyorlar bilmiyorum bekliyoruz bakalım