aslansmommm -MinikveAnnesi- ben daha duymadıgını bilirken de konusuyordum 🤭😁 doğunca onunla yapacaklarımızdan ailesinin onu ne kadar sevdiğinden bizim oldugu için çok şanslı oldugumuzdan bahsediyorum ordan Allaha dua etmeye geçiş yapıyorum istemsizce şükür gözyaşları ve kapanış genelde böyle oluyor uzun konuşmalarımız 🥰🥹
Talihimyokbahtimkara -MinikveAnnesi- Ben 3 haftalıkken öğrenmiştim ve öğrendiğimden beri konuşuyorum seviyorum onu hissettiğini düşünüyorum hissetmede evrene mesaj gönderip olumlama yapıyorum 🌸💕
-MinikveAnnesi- Talihimyokbahtimkara bizim yaşadığımız tüm duyguları hissediyorlar onlari severken de icimiz pozitif enerjiyle mutlulukla doluyor o yüzden o bebegi de mutlu ediyordur 🤗
Talihimyokbahtimkara -MinikveAnnesi- Sabah uyanıyorum mesela eşime babaasıııı biz uyandıkk hadi günaydın öpücüğü falan diyorum eşimde böyle bi pozitif oluyor falan güzel ya varlığını bilmek bile güzel rabbim hayırlı olan hakeden herkese versin inşallah 💕 ( ağlıyorum hahahaha)
-MinikveAnnesi- Talihimyokbahtimkara hormonlar 😂😂😂 bende konuşurken ağlarım kesin 😂😂 cok güzel duygular gercekten Allahım gercekten isteyen hakeden herkese nasip etsin 💗
asena0609 -MinikveAnnesi- 10 haftalığım ve öğrendiğim günden beri konuşuyorum beni duymasana psikolojik olarak belki hisseder diye düşünüyorum şarkılar dinliyoruz falan 😅😅
Beyzossb -MinikveAnnesi- ay kendimi tek zannediyordum bu postu okuyunca rahatladım. Eşim sürekli konuşuyor ben konuşamıyorum çekiniyorum, zorla kendimi konuşturmaya çalışıyorum sonra da konuşmadığım için vicdan azabı çekiyorum bir tuhaf durum 😀
BusraKader İlk öğrendiğimiz haftadan itibaren konuşuyoruz okşuyoruz seviyoruz eşim de bende sürekli konuşurum günaydın iyi geceler gibi fln kelimeler gün içinde evde tekim zaten baş başa güzel vakit geçiriyoruz 😍☺️