tecrubesizanneadayi12 annesinin_beybisi ya gerçekten mi o zaman bir kaç gün bekliyim öyle kan vereyim
Cinarsaitinannesi tecrubesizanneadayi12 sanki bir çizgi var gibi 2 gün daha bekleyip yeniden yap inşallah hayırlı haberler alırsın daha adetine var zaten
tecrubesizanneadayi12 Arvenmt bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya
annesinin_beybisi tecrubesizanneadayi12 canım hamilesin . bu testte de çıkmıştı yeni yaptığında da cıktı ama betan az olduğu için henuz belirgin değil. adetin 1 gün gecince gidip acilde kan ver. gebeyim testte çıktı beta hcg baktirmak istiyorum de.
tecrubesizanneadayi12 BenimMinikkusum bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya
BenimMinikkusum tecrubesizanneadayi12 canım 3 gün adetine varsa adetinin 1 gün geçmesine git kan ver hem için rahat eder ben 3. Gün geçilmesinde gittim kan verdim pozitif çıktı sabırla ve dua ile bekle ♥️
tecrubesizanneadayi12 papatyadenis bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya
tecrubesizanneadayi12 Herayumut dediğinizi yaptım bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya
Anacemi Iremalya2 hayır canım adet görüyorsan yumurtan çatlamış döllenmemiş demektir geciktim diye düşündüm olsaydım adetimin 4. Günü olacaktı demek istedim
S1907 Size tavsiyem boşuna erken gebelik testleri yapmayın kimyasal gebeliklerdede test poztif çıkıyor ve umutlanıyorlar, en güzeli adetinizden 1 hafta geçip test yapın garanti,o kadar bekliyorsunuz birkaç günde beklersniz.
Hatice213 Benim adetime 4 gün vardı daha ama hissettim bebek olduğunu erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı😊 umutsuz olma ❤️
Aysehsdmr tecrubesizanneadayi12 benim 2 gün kaldı ama negatif çıkıyor acaba erken mi yapıyorm ilişkinin 12.gunu bugun