BenimMinikkusum tecrubesizanneadayi12 üzülmeyin bende çünkü geçikme yok ben 3 gün geçikmede öğrendim bu kişiye göre değişiyor fazladan test alsaydınız biraz bekleyin zaman geçsin
tecrubesizanneadayi12 BenimMinikkusum bu erken gebelik testiydi birde normal gebelik testi aldım bakalım reglim gecikirse o zaman yaparım onu bunun sonucunu öğrenmek bişe üzdü beni çünkü
Brckose61 tecrubesizanneadayi12 bir de adet gecikmesi olursa kandan baktırın. Rabbım gönlünüze göre versin
BenimMinikkusum tecrubesizanneadayi12 malesef :( ama çok erken yaptınız testi Buda modunuzu düşürdü keşke yapmasaydınız azıcık saha bekleseydiniz yine takip edin gününüzün üzerinden 3 4 gün geçmesini
Cinarsaitinannesi tecrubesizanneadayi12 sanki bir çizgi var gibi 2 gün daha bekleyip yeniden yap inşallah hayırlı haberler alırsın daha adetine var zaten
BenimMinikkusum tecrubesizanneadayi12 olsun heyecan işte insan istiyor ki olsun ama yine yazın dualarımız sizinle inş güzel haber yazarsınız bizlerde seviniriz (amin )
tecrubesizanneadayi12 annesinin_beybisi ya gerçekten mi o zaman bir kaç gün bekliyim öyle kan vereyim
tecrubesizanneadayi12 BenimMinikkusum bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya
tecrubesizanneadayi12 papatyadenis bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya
Sukriye2121 Aşılamanın 11.günü pozitif olup catlatma ignesinin 13.günü sizce ignenin etkisi bitmiş midir?
Bademli tecrubesizanneadayi12 evet negatif gibi az daha zaman geçsin kan verin bence bir de gönlunuze göre olsun hersey
tecrubesizanneadayi12 Herayumut dediğinizi yaptım bugün ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tekrar paylaştım canım bakar mısın oraya