Nehirbvkr bende daha bugun sordum akademi hastanesi aynur ibrahimovaya gidiyorum normale 3100 sezaeryan 3500 dediler banada.
Ezgi2727 fiolmez ben Bülent kahramana gidiyorum özel kliniği var ama doğum için sankoyu düşünüyorum :)
Ezgi2727 elzkys benim doktorumun kliniği var istediğiniz hastaneye geliyor. Ben doğumu sadece sanko da düşünüyorum. Henüz ücret öğrenmedik
Ezgi2727 elzkys benim doktorumun kliniği var sadece doğum için sankoyu düşünüyorum tam bilgim yok maalesef ama 6-7.000 arasıdır tahminen
Minnosbaby Ezgi2727 benimde öyle canım kliniği var sorduk ama maalesef çok pahalı yarı yarıya hastane fiyatıyla fark oynuyor arada
RemziAleyna elzkys ben cuma günü hayatta yaptım 3300 TL’ye bir gece özel oda dahil doktor Hamit soysal
Gamze_toydemir RemziAleyna Sezaryen mi oldunuz bende hamileliğin boyunca ona gittim dogumuda orda düşünüyorum
RemziAleyna Gamze_toydemir evet sezeryan oldum canım korkusuzca gidip doğumunu yapabilirsin ilgi ve alakaları çok iyi gerek doğumhane olsun gerek personel olsun ben memnunum yani