elzkys Ezgi2727 evet Onuda duydum bakalım araştıracağız biraz işte doktor değiştirmek ne kadar mantıklı onu bilemiyorum 🥺
_akalin3 elzkys ya imkan cok el vermesede verdirmeye calısıcaz ne yalan söyliyeyım benım bütçemise aşıyor baya yoksa ama bu satten sonra dikişliyim filan herseyımı biliyor ve cok cok iyi değilştiremem yani
elzkys _akalin3 çok haklısınız bende öyle istiyorum ama herşey istediğim gibi ilerlemiyor malesef 😢 eşim devlete gideriz diyor dedim büyük konusmayim ama devlette doğum yapmam ben
_akalin3 elzkys ya tüp bebek ya bencede yapmayın Allah korusun ama hatem sanko ncr bunlar kötü değil bu hastanelerın birinde yapabilirsiniz bence
twinsmom_27 elzkys elzkys Liv de Eda Deniz Atkin da çok tavsiye ediliyor Tuncay bey le de irtibatlı bir doktor sanırım
elzkys _akalin3 yok zaten büyük konusmak isteniyorum ama devlete gitmem sankoyu duydum bir gorusecegiz artık daha zamanımız var Antepli olmadığım için çok hastaneler hakkında bilgimde yok açıkçası araştıracağım
elzkys Allah kimseyi darda bırakmasın içinde bizide Allah büyük bakalım sağlıkla gelsinler tek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm hamileler içerisinde bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
elzkys FatmaNur_27 geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim bebebginize sağlıklı hayırlı güzel ömür nasip etsin doktorunuz kim memnun musunuz
bir_pasa_annesi elzkys ben yaşama gidiyorum cnm muayene 225 doğum da sezaryen 3300 normal eğer yanılmıyorsam 2800
Mirayasar27_100 elzkys canım ben amerikan hastanesine gidiyorum ramazan beye okdar güzel naif kibar gülerr yüzlükğ şidetle tavsiye ederim 4bin doğumu uygun bnce şuanki duruma bakarsan livin adı var sadece