RanaOsma eypo Neval Sare de baya emindim aslında sonra diyolar ki Neval olunca çocukla Ne var ne yok diye dalga geçerler gülsem mi ağlasam mı😅
eypo RanaOsma o da güzel aslında yazdıklarınızın hepsi güzel içinize hangisi daha çok sinerse o☺️ Türkçe öyle bir dil ki dalga geçilmek istenirse her isimle geçilir o yüzden hiç o açıdan bakmayın bence☺️
busraaaugurrr eypo Tabii sizin tercihiniz ama yorumlara açığım dediğiniz için yazmak istedim.Bensu sanki ben,su gibi olmuyor mu yani benim adım su gibi
eypo busraaaugurrr evet oluyor haklısınız ama o kısmı beni rahatsız etmedi söylenişi anlamı kökeni hoşuma gitti ama yine de fikir almak istedim çok teşekkürler yorumunuz için🙏🏼🥰
ayseguuuLLL_ Ozgee96 Benim oğluşumun ismi Mert olacak 38+5 sancım var gören herkesten dua bekliyorum 🤰💙
Elif0080 Kerem Efe düşünüyoruz bizde ☺️ fakat çevremizden bazıları beğenmedi.. Sizin fikriniz ne hanımlar? ☺️
Merve_34_ Bugun kontrole gittik doktor erkek olacagini soyledik oyuzden çınar düşünuyoruz nasil sizce ?
Elif0080 Merve_34_ Kuzenim oğluna koydu çok güzel bir isim biz çok seviyoruz ☺️ bebekliğide çok sakindi 🥰