OksijenliSu Limoncicegi43 İlginç bir isimmiş. İlk defa duydum desem. 😍🍀 Teşekkür ederim yinede tavsiye için.
asena0609 Deletedmom52620 Bizim daha cinsiyetimiz bile belli değil o zamana kadar birine karar veririm diye düşünüyorum 😅
asena0609 Deletedmom52620 İşte o zaman işler bozulucak çünkü herkes kız istiyo hep kız isimleri var erkek olursa baştan araştırma yapıcaz artık 😅
Zeynepylmz06 Ozgee96 oğlumun adı Batuhan 💙 34 haftalik olacagim kizimin ismine karar veremedik hâlâ çok zormuş kıza ya 😂
Nillyky Ozgee96 ben de karar veremedim iki seçenek arasında kaldım. Aytuğ Bera yada Kuzey Efe. Sizler de yorum yapar mısınız sizce hangisi ?
menbesrun RanaOsma merhaba hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏 sorduğunuz icin söylemek istedim neval yerine neva olsa cok daha güzel olur neval kulağa ne var gibi geliyo biraz tabii yine sizin tercihiniz, neva betül mesela 🥰
Srfe Ozgee96 Ozgee96 Ahlas Ege 💙 diye içimize sindi ama bkaalım değsmez ise hatta anket yaptım az oncelerde 😄🤭
RanaOsma eypo Neval Sare de baya emindim aslında sonra diyolar ki Neval olunca çocukla Ne var ne yok diye dalga geçerler gülsem mi ağlasam mı😅