-MinikveAnnesi- Ara öğünlerde neler tüketiyorsunuz 3 ana 2 3 ara öğün olmasına pek uyamıyorum aklıma geldikce acıktıkça birseyler atıstırıyorum. Siz neler hazırlıyorsunuz kendinize fikirlerinize açığım 🤗
Ahsenmom -MinikveAnnesi- 1 kase yogurt, bir bardak süt, biraz ceviz eşliğinde muz, bir porsiyon meyve Çok acıktigimi hissedersem de dünden ne yemek kaldıysa yiyorum 😂 ara ara bu düzende gidip geliyorum ben
iremss -MinikveAnnesi- meyve+süt Meyve+kefir/ayran Kuruyemiş+meyve Falan gibi kombinasyon yapabilrisnz Kuruyemiş+kuru meyve+galeta falanda olabilr
Sbm050421 -MinikveAnnesi- 2 ana 2 ara yapıyorum ben , ara öğünlerde meyve kahve kuruyemiş falan tüketiyorum
star3star -MinikveAnnesi- vallahi kahvaltımı yapınca öğlen acıkmıyorum oyuzden ben süt yulaf muz yiyorum.sonra saat 4 gibi kuruyemii yiyorum.akşam yemeğimi 6 gibi yapıyorum(et bakliyat sebze ne varsa ynında yoğurtla)en son gece 9 gibi bir kase meyve yiyip olayı bitiyorum bolda su tüketiyorum
-MinikveAnnesi- Ahsenmom bende bazen muzlu süt yapıyorum sade süt icmek ve sade yoğurt yemek zor geliyor
-MinikveAnnesi- iremss Genelde yogurtu yemeklerin yanında tüketip bazen meyveli süt yapıyorum baslarda kuruyemis cok yiyordum simdi onu da yemez oldum saldım sanırım biraz 😂
-MinikveAnnesi- Sbm050421 bende sabah gec kalkınca 2 ana oluyor o aralarda da aklıma geldikce birseyler yiyorum zaten kahvaltiyi yapmam öğleni buluyor doktorum buna cok kızsada uykudan kendimi alamıyorum 😂
Hanzadebebek -MinikveAnnesi- ben sabah 6 da açlıktan uyanıyorum nasıl dayanıyorsun 😀 hayatımda açlıktan uyanacagım aklıma gelmezdi
-MinikveAnnesi- star3star 1 2 kez yulaf almaya niyetlendim ama tatsız mı olur acaba diye kararsız kaldım. Geçen gün mısır gevreği aldım sade yiyemiyorum ama cok tatsız tuzsuz geliyor 😕
OksijenliSu -MinikveAnnesi- Yulafın içine evde olan meyveleri doğrayıp bal ya da reçelle hafif tatlandırabilirsin. 😊😊Doyurucu oluyor.
star3star -MinikveAnnesi- yulafı ince öğütülmüş olanını alıyorum.bir tane muz 2,5 kaşık yulaf bir bardakta süt ilave edip blendrdan geöçiriyorum çok güzel bir içecek oluyo yada kaseye koyup muzları doğrayıp yiyiorum.yada yoğurda katıp kuru yada taze meyveler koyupta tüketebilirsinz lezzetli oluyor
mgcyldz -MinikveAnnesi- yumuşak kıvamda olan yulaflar var sütün içine atar atmaz eriyor :) Hele içine elma muz kuru kayısı gibi meyveler eklenir biraz bal biraz ceviz katılırsa harika oluyor birde tok tutuyor:)
Yabumi -MinikveAnnesi- ben yulafı kahvaltı olarak tercih ediyorum oda bazen 🤣 içinede ceviz fındık yer fıstığı kırmızı kuru üzüm kuru incir fındık-fıstık ezmeside koyulabilir birde muz veya çilek veya ikiside bazen elma koyuyorum öyle çok lezzetli oluyor hemde doyuruyor öğlen tam 12-1 gibi de acıkıyorum 3 öğün yiyorum yulaf yediğimde onun haricinde 2 öğün yapıyorum 😂
TeoMom -MinikveAnnesi- Değişiyor canım kuruyemiş meyve süt yoğurt yulaf canım hangisinden çekerse ondan yiyorum geç kalktığım için kahvaltı ara akşam yemeği ara şeklinde yapmaya çalışıyorum 🥰
yaasemin -MinikveAnnesi- 3 yemek kaşığı yulaf birtane muz içine doğuruyorum bebe buskuvisi ve ceviz koyuyorum üzerine ya yoğurt yada süt ekleyip bazen bal koyup yiyorum bazen sade öğlen yemeğim 😋
-MinikveAnnesi- yaasemin Vallahi nefis 🤗 ben cicibebeye bayılıyorum bazen sırf sütle kendime yapıp ondan yiyordum ama onada zam geldi 🙁
yaasemin -MinikveAnnesi- bende bayılıyorum çocuk gibi süte koyup yiyorum neye zam gelmedi ki🤷♀️ bebeğimden önemli değil alıp yiyorum valla 😅😅
bahar-1903 -MinikveAnnesi- bir kase yoğurt, 1 bardak süt, 1 bardak kefir, bi porsiyon meyve ,kuruyemis (badem ceviz fındık )