Saglikguzellik Edanurkeskin bol bol su içmemizi tavsiye ederim. Ben de sık sık enfeksiyon geçiriyorum Mutluanne0 her gün test yapmaktan çift çizginin müptelası oldum 😄 en mantıklısını yapıyorsunuz, keşke ben de sabretsem
Edanurkeskin Saglikguzellik ilaç kullandım geçtiğimi düşünüyorum yanma kaşınto falan yok karnım bir tuhaf anlamadım
Saglikguzellik Mutluanne0 LamiyaCetinkaya bugün kan testi verdim sonuç negatif… canım çok sıkıldı. Sizde var mı bir gelişme?
Rm65 Mutluanne0 Benim yine gölge çıktı. Bu sefer yapar yapmaz çıktı. Kuruyunca belli olur rengi. Siz de bekleyin bakalım. Ya da dikkatlice baktınız mı gölge yok mu?
mrvsrcn Kızlar bat 4 Temmuz 15 Haziran’da HSG çekildim ama son zamanlarda bitmeyen akıntım yumurtlamayı gördüm ovulasyon testi yapmıyorum ama akintidan anlamıştım değerlendirdim günleri hep bir boş bir dolu ama su son iki gündür akıntım o kadar fazla ki acaba yeni mi yumurtluyorum kafam çok karıştı. Resim koycam hassas olanlar bakmasın https://imgyukle.com/i/Vg7zay
Rm65 mrvsrcn Ben bunu yumurtlama yaşarken görüyorum. Çatladığını bu akıntıdan anlıyorum. Benim batta 4 temmuz. Ama şu an akıntım yok.
Kvser mrvsrcn Merve benimde böyle akıntım geliyor bezen çok bazen az inşallah rabbim bana da nasip eder aynı bunşekilde geliyor bugün adetim geceli 5 gün oldu 🙏🏻🥺
mrvsrcn Rm65 ama reglim düzenli yanı döngümün 14-16 günleri arası yine görmüştüm bu akıntıyı acaba ikinci kez mi yumurtluyorum ki
mrvsrcn Rm65 aynen regl bitişinde diğer regl dönemine kadar zaten bir boş bir dolu değerlendiririz hep eşim sağ olsun🤣🤣🤣🤣
Mutluanne0 Saglikguzellik İnşallah ama hemn çıkmadı o yüzden kafam karışık Rabbim isteyen herkese versin 🙏🏻🥰
Rm65 Mutluanne0 Ben oğlumda laboquiki kullandım. 6 gün önceden silik çizgi çıkmaya başlamıştı. Ama geçen ay kullandığımda kuruma çizgisi çıktı ve beni yanılttı. İnşaallah senin doğrudur. Hatta üç testte bozuk çıktı.
Rm65 Mutluanne0 Bugün gölge hemen çıktı. Ama kuruyunca rengi pembeleşmedi. Bakalım yarın yine yapacağım. Ama kasık ağrılarım da başladı😔
Mehtapkz Saglikguzellik Merhaba canm bende bu ay hsg cekildim haziran 16. Yumurtlama gorfum adetten 6 gun onceki testi boyleydi yani dun https://imgyukle.com/f/2022/06/27/VgIKX6.jpg. Smdilk bekliorm canm yarin adete 4 gun kala yapacagim bakalm