• Gebelik
  • Sağlık ocağına sinirlendim 😡

cutiebun tetanoz oldum ama doktorum ol dedi öylelikle sağlık ocağından çağırmadılar onun için. Evet bebeğin aşıları için nasıl güvenicem ben buna

nrsen her hafta kendi doktoruma gidiyorum zaten bunlar napcak ki şimdi anlamadım

Birboncukannesi ben hastaneye gitmiyorum ki kliniğine gidiyorum doktorun canım takip edemez ordan bence. Ayy bilmiyorum sinir oldum bu saatten sonra neyi takip edicekse

Berenibeklerken bu sağlık ocakları insanı sinir ediyolar gerçkten oğlum zayıf bir çocuktu hemşire koştur koştur geldi kötü haber verir gibi hemen takip edilmesi gerekiyor takviye alacak bilmem neler bende dedim ölümcül falan mi dedim kötü haber verir gibi geliyosun dedim bende bir anneyim bi anneye bu şekilde davranılmaz dedim o da ben pek anlamam doktorla görüş dedi anlamıyorsan böyle davranma dedim aynısını doktorda abartarak anlattı çocuk doktoruna götürdüm bişeyden anladıkları yok seni telaşlandırmışlar dedi kikosuda boyuda iyi demişti sağlık ocagımı değiştirdim şuan memnunum sürekli ararlar beni oğlumun durumunu falan sorarlar sürekli ama bazıları ne arar ne sorar daha yangına körükle giderler🙄

Emine_eymen off devlette hiç Bi işimizi halledemiyoruz ya şaka gibi. Bütün gün oturup çay kahve içiyorlar bi gebelik takibini bile yapmıyorlar cimere şikayet etmek lazım bunları

170194dyg yürüyerek gidebiliyorum bana çok yakın diye buna aldırdım ama maalesef fos çıktı bu da

_Koncuy_ 1 tane ebe var bizim sağlık ocağında o da çözüm değil maalesef 😬 neyse takmıcam kafama gitmicem olur biter