Emossk Meresss benim 5.aya kdr öyle geçiyor iki hamilelikte aynıydı hiç üzülme kendini beslemeye bak bebek ilk 3 ay anne depolarından besleniyor sonra da bulantin hafifliyor valla ben sağlıklı yi geç az bir şey çorba içeyim de karnım doysun modundaydim günü bazen 1 tas yayla çorbası bazen yarım ayva ile gecirirdim
EmelBG_ Meresss Ceviz 3 adet yada badem 10 -12 adet kadar .Peynir yumurta yiyemiyorsan ikisinden birini yemeye çalış 2-3 sucuk ekleyebilirsin yada hindi füme .Yeşillik salata domates 1-2 dilim de ekmek mis gibi kahvaltı olur .
Meresss EmelBG_ sucuk filan imkansız yumurta da öle kokusunu aldımı biterim 😒😒ceviz badem yemeye çalışıyorum canım
EmelBG_ Meresss Benim eltim her hamileliği aşırı bulantı kusmayla geçer Beter halde oluyor her seferinde .5 ayda kilo verir 5-6 kg sonrasında geçer yemeye başlar 5-6 kiloyu geri alır .
Meresss EmelBG_ 2 kilo vermişim bende artık aldıpımı görmek istiyorum insan vicdanen kötü hissediyor🥹🥹
Deletedmom73711 Meresss Kaşarlı domatesli tost denesen, o da baya iyi geliyor mideni yatıştırır belki
Meresss Deletedmom73711 ilk başlarda seve seve yedim şimdi gitmiyo canım en çok sevdiğim şeyler bile berbat kokuyo sanki 🥹🥹
nsaglr_ Meresss benim de cok bulanıyodu hatta konusamıyodum bile konusursam kusarım diye o dereceydı ama hergün yumurta peynir yogurt pekmezi hiç kesmedim devamlı yedim arada bir fas food yiyorum ama ilk zamanlar hiç yemedim
Meresss nsaglr_ ah bende yiyebilsem yumurta peynir filan çok sevincem yoğurdu ayran olarak içmeye çalışıyorumm inşallah geçer artık ne zaman geçti sizin
Deletedmom73711 Meresss Az daha dayan canım geçer inşAllah, ilaç kullanmıyorsan doktorundan ilaç al kullan
nsaglr_ Meresss benim hala bulantım oluyor ama özellikle gece yattıgımda oluyo sabahları pek olmuyo ilk baslarda oluyodu
EmelBG_ Meresss Öyle ama sende isteyerek yemiyor değilsin ögürmekten mide bulantısından insan mahvolur .Çok geçmiş olsun ama kendini suçlamayı bırak öncelikle sonuçta her hamilelik kendine özel umarım kısa sürede atlatırsın 🌸
edis22 Meresss hergun haslanmis yumurta bitane(migdem bulaniyor artik😑) peynir, kasar, zeytin, kasarli tost yaparim bazi gunler, recel, acik cay, ceviz
gkbyza Meresss bal tereyağı yumurta peynir domates çıtır biber açık çay fix kahvaltım 😬 o haftalarda ise salatalık haşlanmış patates tuzlu çubuk açık çay ile yapıyordum 😖