Svcncmrnz hunilimom bende bir bez eksikti onu aldım dün şimdi hazır herşey 🤗 temizlik deisgin gibi yagmur geliyormuş cam silmemek lazım😅
hunilimom Svcncmrnz bu hafta bizim burası full yağmur gösteriyor o yüzden hiç canımı yoramam zaten temizlik çok.uzun sürüyor benim ev çok büyük 😂
Svcncmrnz gamzeozer16 hadi hayırlısı olsun bende ilki normal doğumdu şimdi beni ne bekliyor 🥴 bilmiyom 🥺
Nurcantas65 Svcncmrnz elinize sağlık valla ev değişecek diye eve girismedim ben,bakalım Ağustos 1-5 arası ev değişsin annemgille yapcaz 😁
csmaknc Svcncmrnz 33+3 kendim temizlikçinin yapmayacağı yerlere başladım mutfak dolap içleri storları petekleri falan bayramdan sonraki hafta temizlikçi tutacağım artık tek başıma duvar silmeye falan girişemem çok sıcak çünkü
Elif1666 33+5 Ne çanta hazır ne de temizlik yaptım. Çantayı önümüzdeki hafta yapacağım temizliği ise akrabalarım yapacak zaten en az haftada bir tüm evi temizliyorum :)
Svcncmrnz Elif1666 evet hafta da bir bende temizliyom ama cam kapı felan dip köşe eşimle yapacağım inşallah başka kimse gelip yapmaz malesef çanta için bende biran önce çıksın aradan dedim birde çok alttan baskı yapıyor nolcagi belli olmaz dedim
Svcncmrnz gamzeozer16 ay yok ya bende dedim belki ikinci sezeryan olur tabi bilemem yine nolcgi belli olmaz son dk.. ama onun dışında normal doğumda korkuyorum ya
Nurcanyks Svcncmrnz Bende38 haftamdayim hastane çantam hazır doğum temizliğinde yaptım çok şükür doğuma 2hafta kaldı birazdan da biberon emzik temizliğini yapacam her şey hazır olsun istiyorum 😊🥰
Burcu0707 Svcncmrnz cantam hazir kendimde hazirim lazerliyim hic kil tuy sorunum yok😁😁 02.08.2022 dogum zamani