Mehtapkz https://imgyukle.com/i/VgumBU Kizlar bu ay hsg cekildim Bata 6 gun var dayanamadim yaptim ilk 5 dkda hafif birsey gordum ama acaba diorum ya
Mehtapkz Deletedmom_85 ayy insallh canm ya bikere erken gebelik testim ole cikmisti adet olmustum insallhh diorum
Mehtapkz Emedko evet cnm 5 dkda suandada durdukca daha iyi goruyrm ama ne bilim ya burdaki erken gebelik testleri herkesi cok yaniltti oyuzden sevinemiorumda ole
Deletedmom_85 Mehtapkz Sen kötüyü düşünme, çokta umutlanma. Sabırla bekle 2-3 gün daha. İnşallah bu sefer tutmuştur 🌺
Mehtapkz Deletedmom_85 bekliorum canm insallh bu ay bayram sevinci yasariz hepimiz smdi bata 6 gun varya birde 3 gun kala yapsam ozaman net sonuc alirmiyim
Emedko Mehtapkz inşallah vardır cnm . Sen 3 gün sonra filan yine test yap . Yine çizgi çıkarsa kan verirsin hemen
Mehtapkz Birgul canm durdukca daha bi gozukuyor sanki insallh vardir 3 gun daha bekliycm bir daha tekrarlicm
Elifffbay Mehtapkz senin testin aynısı💕resim yok canım şuan hastanedeyim hatta keseyi göreceğim 🤍 Allah sana da nasip etsin
Deletedmom_85 Mehtapkz Evet öyle düşün. Aksi olursa zaten beklentiye girmemiştim yoktu diye kendini motive edersin. Ama umarım vardır 💐