[silindi] Ranammmm acilden yeni geldik kiz 1 saat oldu. Sancim cikti orda ama acilmam yoktu , doktor az sancin var lekelenme su gelisi ve ya bebek hareketsizlesirse sancin artarsa gel dedi
Bus0999 [silindi] merhaba seyda hanım bende dun gece ilhan varaktaydım 12 de gece gittik ozel bolge hastanesine gidyordum nobetci doktor korkttu acilman var hemen yatman gerek filan dedi oraya gittik bizde hemen nts baglandim sancm cikmadi acilmam varms ½ cm geri gonderdiler bugun kontrole gittim kendi doktruma sorun yok suyun iyi dedi bebek kafasi asagiya donmustu smdi yukardyms kafasi 35 .haftadayim boyle sorun yasayan var mi arkdaslar siz kacinci haftaya girmistiniz?
[silindi] Laylaycizi_96 ama devami yok ve evet baya coktu altima isemedigimi dusunuyorum cunku tuvaletim yoktu hatta adam akilli hissetmedim bile islandigini sonra girdim , tuvalete indirdim baktim islak , sonra cisimj yaptim esimle baktik anlamadiik da
hafsam_omerim [silindi] bence git suyum geldi de her insanınki aynı gelmez bence benim sancı çekerken 4cm de kendi gelmişti bianda bacaklarımdan aşağı yerler falan ıslanmıştı ama her insanda hemen bianda hepsi gelmeyebilir yavaş yavaş sızabilir doktor bilebilir anca.
[silindi] Nezii ama onlarda cisim vardi sıkısıyordum ve hop kaciyordu. Bunda oyle durum yok agri sanciyla eve geldik , anahtarla acti esim kapiyi , dedim baski var belkide cisim var gittim indirdim oturdum bir baktim sirilsiklam her yer
Nezii Serumla birlikte ciddi bir su yüklemesi yapılıyor vücuda o yüzden hissetmemiş olabilirsiniz idrarınızın sızdığını zaten bu konuda sıkıntınız vardı. Suyun gelmiş olsa bile yenilediğin kiloda bak ara sıra onunda bir süre sonra sızarak ıslanması lazım.
[silindi] Nezii ped koymustum hafif nemliydi ama su doyecek bir sey yoktu sancim hala var bekliyoruz bakalim
asuyalin [silindi] benimde aniden suyum gelmiştim canım annen doğru demiş. Suyun devamı gelir. İlk gelmişti benim doktorum yarım saat bekle tekrar gelirse su, gelmezse altına kaçırmışsındır demiştir. Tam yarım saat sonra tekrar gelmişti.
[silindi] asuyalin yarim saat sonra hoc bir sey yoktu hala ypk yani yine ayni oranda yok nemliydi ped ama sortumda ve kulodumda plan kadar degil
[silindi] Birannne amin insallah , ama su o kadar az olmuyor diyorlar , bende devamini bekledim yuksek ihtimalle sizintiydi
Deletedmom52620 [silindi] ped koyma anlayamazsın emdiği için başka bir doktora görünmen gerekiyor benimde suyum azar azar sızıntı şeklinde geliyordu sürekli iç çamaşırım ıslak ıslak anneme söyledim sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum oda acile gidelim dedi gittik kendi hastanem başka bir ilçedeydi. Acile gittik 2 gün boyunca enfeksiyon var dediler gönderdiler ne sancı çıkıyordu ne açılma doğum belirtisi yoktu. Ama suyum geliyordu. Kendi doktorum söyledi
[silindi] Deletedmom52620 sanci var. Ama acilma bendede yok. Yalanci sanci degil ama dogum sancinda degil dedi doktor
Kbraylmz1 [silindi] benim suyum sızıntı olarak gitmişti afedersiniz iç camaşırımda kibrit boyunda neredeyse bi saç teli vardı (kızımın) kontrole gittim suyum tamamen bitmiş bebeğim gerilemeye başlamış 1 kg’den fazla vermiş içerde ihmal etmeyin gidin tekrar
Deletedmom52620 [silindi] doktorun anlaması lazm içeride su seviyesi azalıyor çünkü tekrar gel dedi mi acaba demiştir bence kontrol amaçlı zaten haftada 1 e düşmüştür kontrolün