Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰
Oguzhanberraselina bende 35+5 2700 çıkıyor ve doğum her an olabilir dedi Dr kilo aldırmak için neler yiyebilirim neden böyle kilosu🤷
26+2 dün muayene oldum 1050gr olmuş kızım 💜
Oguzhanberraselina maşallah darısı bize inşallah 🙃
36+5 haftalık 2.960 gram ☺️☺️
Kaantomom canim bende bilmiyorum valla ama yemek secmiyorum bol sebze ve meyve yemeyi özen göster
- haftamda 2 kiloya yakındı, 1950 sanırım. Doktor iyi gayet demişti. Bu haftada kontrolümüz var bakalım kaç olmuş 🥰 Sağlıkla gelsin hepsi en önemlisi o tabiki de 🙏
Leyla1938 valla çok doğru bu. yani ben önüme ne gelirse yiyodum hiç dikkat etmiyodum oh yarasın bebeğime diyodum kilo alsın diye. sonra doktorum bunun iyi bişey olmadığını söyledi beni diyete soktu normal doğumun kolay olması için bebeğe anne karnında kilo aldırma dedi onu dinledim şuan 38+3 2970gr bebeğim 😊 böyle giderse kesisi süper bi doğum yaparız dedi 🙏🏻 lütfen anne karnında kilo aldırmak için uğraşmayın zaten kilo iyi değil kilolu bebeklerin çoğu annesinde diyabet olduğundan anne farkında bile değil
Zelis_123 bizde de öyleydi bence sağlıklı olduktan sonra kilosu hiç fark etmez. Biz 3haftaya 500kg almışız . Doğana kadar 3kg olur heralde çokta güzel kilo
2prensessannesii_ bebeğiniz ileride mi haftasına göre yoksa uyumlu mu acaba
2prensessannesii_
Cinsiyeti nedir? Maşallah bizimkiler tombik olacaklar 😊
Purall 35 hafta 2 kilo 639 gram 😁
8 + 3 🥰
Purall 20+4 üz dün kontrolum vardı 415 grm cıktı ama suyumuz eksilmiş cuma gunu ayrıntılı var bızlere dua edin bundan öncekş gebeliğim 23 haftada ikizlerime erken doğum yapıp kaybettim 😞