• Gebelik
  • Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰

Purall 28. Haftada 1 kiloydu. Az galiba bilmiyroum umarım sağlığı herşeyi yolundadır. Şimdi 30. Haftadayim

26+2 dün muayene oldum 1050gr olmuş kızım 💜

36+5 haftalık 2.960 gram ☺️☺️

1. haftamda 2 kiloya yakındı, 1950 sanırım. Doktor iyi gayet demişti. Bu haftada kontrolümüz var bakalım kaç olmuş 🥰 Sağlıkla gelsin hepsi en önemlisi o tabiki de 🙏

Leyla1938 valla çok doğru bu. yani ben önüme ne gelirse yiyodum hiç dikkat etmiyodum oh yarasın bebeğime diyodum kilo alsın diye. sonra doktorum bunun iyi bişey olmadığını söyledi beni diyete soktu normal doğumun kolay olması için bebeğe anne karnında kilo aldırma dedi onu dinledim şuan 38+3 2970gr bebeğim 😊 böyle giderse kesisi süper bi doğum yaparız dedi 🙏🏻 lütfen anne karnında kilo aldırmak için uğraşmayın zaten kilo iyi değil kilolu bebeklerin çoğu annesinde diyabet olduğundan anne farkında bile değil

Zelis_123 bizde de öyleydi bence sağlıklı olduktan sonra kilosu hiç fark etmez. Biz 3haftaya 500kg almışız . Doğana kadar 3kg olur heralde çokta güzel kilo

ebru-25 hayır canım önüme ne gelirse yedim sebze meyve çok yedim 🤔☺️

Purall 20+4 üz dün kontrolum vardı 415 grm cıktı ama suyumuz eksilmiş cuma gunu ayrıntılı var bızlere dua edin bundan öncekş gebeliğim 23 haftada ikizlerime erken doğum yapıp kaybettim 😞

Purall 25+2 deyim haftaya gidicem inşallah kaç gram oldu öok çok merak ediyorum 🤓😘😎