Purall kızlar ben 32 haftalığım bugğn gittiğimde 2600 kg ölçtü 3 hafta önde ve iri bebek dedi. Zaten hep 2 hafta öndeydi. Şekerimde yok suyumda iyiydi. Sizce genetikmidir bende 4 kg doğmuşum. 3 haftaya çıkması beni korkuttu. Çok yemekte yemem diyet yapıyorum. Aranızda böyle olan varmı
Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰
- Hafta 3600 gram😊
Babysharkk amin canım hepimiz inşallah ☺️🌼
emine_ylmz aynıyız 😊 sizede iri bebek 3 hafta önde dedimi doktor
14 hafta 100 gram😊
Nurmetozz genetik oluyo canim zaten ilk gebeligimde benimde ondeydi doktorum yemekle içmekle bebege kilo aldiranazsin bebegin kilosu rahme dustugunde bellidir genetikle alakali kilosu diyodu ben zayif dogmusum ama esim kilolu dogmus benim oglum 35 haftalik 3350 dogdy mesela babasına çekmiş ilk gebelkte asiri yemem vardi cok cok yerdim istahim.iyidi simdi bunda seker çıktı diyet yapiyorum istah desen sıfır ama eski ultrason fotolariyla karsilastiriyorum hafta hafta kilolar ayni gibi genetik yani yoksa suanki yememle ilk gebelikteki yemem arasinda dunyalar kadar fark var
28+3 1100 gram 🌸
35 haftalık 2 kg 700 gram🥰
Oguzhanberraselina merhaba canım 29. Haftada kaç kiloydu bebeğiniz
Alparslanveannesii merhaba 29. Haftada kaç kiloydunuz :)
23+5’te 435 gram 😐 çok mu zayıf ??
Purall benimde bebek o kiloda zayıf diyorlar acaba normal mi😊😊
Purall 26+5 850 Gr 💙💙
Purall 25+3ama ama bilmiyorum kilosunu yani aklimdan çkiyor sormak inşallah ayin8i giderim kontüröl vaktim o zaman onda öğrenirim unutmasam şaşkinlikdan bi anda her şeyi unutuyorum🥰🥰🥰