• Gebelik
  • Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰

Purall ben şuan 24+2 yım ama 23+6 da gittim en son 690 gramdi 🤗

Nur123aa maşallah kilonuz çok iyiymiş en çok ne yiyip içtiniz bende yeni hamileyim ve tecrübesizim bizede fikir olur 🥰🤲

Bugün 36. haftaya girdik tam 2500 gram 😍

Purall 27+6 da gitmiştik 1198 gr dı şimdi 28+4 üz 🌸

26+4 haftalığız bugün gittik kontrole 951gr olmuşuz 😊

Semaaa16 canım kendimi şunu yiyim bunu yiyim yapmadım sanırım genetik hatta balık falan hiç yemem et tavuk sevmem igrendim hamilelikte ama bolca kuruyemiş süt ve yoğurt tükettim meyve çok yedim doktor genetik dedi bende kilolu doğmuşum yemekle alakalı olacağını sanmıyorum ☺️

Purall kızlar ben 32 haftalığım bugğn gittiğimde 2600 kg ölçtü 3 hafta önde ve iri bebek dedi. Zaten hep 2 hafta öndeydi. Şekerimde yok suyumda iyiydi. Sizce genetikmidir bende 4 kg doğmuşum. 3 haftaya çıkması beni korkuttu. Çok yemekte yemem diyet yapıyorum. Aranızda böyle olan varmı

Nurmetozz genetik oluyo canim zaten ilk gebeligimde benimde ondeydi doktorum yemekle içmekle bebege kilo aldiranazsin bebegin kilosu rahme dustugunde bellidir genetikle alakali kilosu diyodu ben zayif dogmusum ama esim kilolu dogmus benim oglum 35 haftalik 3350 dogdy mesela babasına çekmiş ilk gebelkte asiri yemem vardi cok cok yerdim istahim.iyidi simdi bunda seker çıktı diyet yapiyorum istah desen sıfır ama eski ultrason fotolariyla karsilastiriyorum hafta hafta kilolar ayni gibi genetik yani yoksa suanki yememle ilk gebelikteki yemem arasinda dunyalar kadar fark var