seymataner7 Kızlar doktor bana bu hapı verdi ama ne işe yarıyo neden verdi merak ediyorum reçeteyi okudum kalp damar rahatsızlıkları falan yazıyo kullanan varsa lütfen yazsın
Vera09 seymataner7 kan sulandirici. Kan pihtilasmaniz ya da daha once dusugunuz varmi? Veya korona gecirdinizmi
Husna seymataner7 bebeğe giden damarlardan biri tikaliymis kanı sulandırmak için bana da verdi bir hafta falan geriden geliyordu şimdi çok şükür haftasına göre iyi işe yaradı bende 🙂
Myae Bende kullanıyorum bebeğimde gelişim geriliği olduğu için kan gitmiyormuş plesantadan bebek beslenemiyordu kilo alımı yoktu başladılar bu sebepten
seymataner7 Vera09 banada biz bırak diyene kadar iç dedi o zaman korkutucu bişey yoktur dimi bunu vermesi için bebekte falan
Nurten2610 seymataner7 bana yaptı lekelenmem oldu bıraktık 5 gün kullandım zaten daha önce düşüğüm vardı
Nurten2610 seymataner7 bilmem doktor muayene etti herhangi bir sıkıntı yok ondan olabilir keselim dedi kestik olmadı sonra.
SevimlimX seymataner7 benim üç düşüğüm var kan pıhtılaşma bozukluğu var genlerin ikisinde ve yaşım 35 olduğundan doktorum hem sezeryan önerdi hemde doğuma 4 gün kala bırakmami söyledi ayriyeten sulandırıcı iğne de kullanıyorum onuda iki gün kala birakicam Doğuma 25 gün kaldı
Husna seymataner7 insaAllah senin de düzelir canım 🥰 sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allah im bir avazda 😅🙂