Princessmom Ftma4 diyetisyene gitmiştim ciddi anlamda kilo verip inceldm kısa sürede. Ve mantıklı açıklamalarla sağlıklı beslenmeye yönlendrdi ve para verincede bir diyet aşkı gelmiştiki bana anlatamam 😂
Miiiii Ftma4 tanidigm birininde kilodan dolayi olmuyodu çocuğu akupunktur denen bisey var bilmem biliyomusun onun sayesinde zayifladu gebe kaldi.bir araştır istersen benimde o konuda pek bilgim yok kendisi de bi turlu veremiyodu kilo akupunktur sayesinde verdim diyodu
Degisken89 Ftma4 ben spora yazıldım ama standart bir salon değil. Birebir antreman yapıyorsun ve üzerine yağ yakmak için elektrikli bir kıyafet giydiriyolar.20 dk spor yapıp 4..5 saatlik spora bedel.kendine ait diyetisyeni de vardı.10 kilo verip inceldim.71 e düştüm.sonra aşırı yiyip 75 le hamile kaldım.ben doğum sonrası yine yazılcam.xbody diye geçiyor her şehirde yoktur ama benzerleri var.
Tiredshe Önce diyetisyene gidin bence herkesin kilo sorunu farklı oluyor o siz en uygun programı hazırlar. Birazda istikrarlı olun kilo vermeden hamile kalmayın, arkadaşım kilo vermeden hamile kalmakta ısrarcı olduğu için üç bebek kaybetti maalesef.