yldzkbra46 Misssitare bende öyleyim bide beklenmeyen bi anda gebe kaldım antidepresan kullanıyordum birden bire ilacı kesince resmen yoksunluk yaşadım hayatım perişan olmuştu çareyi yürüyüşte buldum
Misssitare Bayancorek Çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir. Bende işte çok ayakta kalıyordum, karnımda sertlikler olunca progestana başladım.
Bayancorek Misssitare Daha iyiyim sağolun , şükür ilaçları kullanınca rahatladım. Daha fazla dikkat etmemiz lazım demek ki artık. 🌸🙏🏼🤗
Kubgkm Misssitare başından beri yürüyorum canım ben şuan 25 haftalığım günlük 2 bin 3 bin adım atıyorum tempolu
Frida099 Misssitare haftada 5 gun yürüyorum,7000 adım falan, yürüyemedigim günler de hamile pilatesi yapıyorum 26. Haftaya girdim,bundan sonra da devam ederim ins🌸
Fatmasvs Hareketli bi işte çalışıyorum. 29 haftada düzenli yürüyüşe başlamıştım ama 33 de sancim çıkınca doktorum dinlenmen gerek dedi. Sadece az hareket ederek işe devam ediyorum.
edis22 Misssitare sezaryen dusundugum icin yapmiyorum artik 37ye geldim yuruyus yaparsam pit diye cikar diye korkuyorum