elisaelif Vicibici gece olduğunda kaç kez gittim acaba ben diye düşünüyorum en sonunda dedim ki doktora net bir sayı verebilmek için sayayım bari dedim😂😂😂
Kubra_miray_szr elisaelif normal 🤣😂beni 28 haftadayım günde 20 defa gidiyorum en son lavaboda uyuyacam😂😂
yaasemin elisaelif bende de var o sorun dışarı çıkmaya korkar oldum tek düşündüğüm cisimi tutabilirmiyim😂😂
2cocukluana 29.4 haftalik ben gecede 14 kere gidiyorum kiz 😂tam yatiyorum uykuya gecerken geliyo gidip geliyorum yine uykuya dalacakken birdaha geliyor boyle sabaha kadar bir döngü icerisinde ilerliyorum 🤣🤣
2cocukluana Benim bebenin suyu azmis 4.5 lt arasi su icmeye basladim iyice costu cisler cuma bakyilar enfeksiyon falan yok suyu cogalttigim icinmis
Melokrks elisaelif Geçmiyor ki 2 defa antibiyotik kullandım 2 defa alttan fitil kullandım geçiyor tekrar başlıyor hiçte belirtim yok doktorların dediği tek şey su iç başka çaresi yok diyorlar tekrar ediyor çünkü sürekli günde 3 lt su içiyorum içtiğim halde bu şekilde
Misssitare elisaelif Ya bi gün bende sayacam sanki 15 dakkada bir tuvalete gidiyorum🤷♀️ 26. Haftadayız
Eslem_1 elisaelif ben 39 dayım hiçbir zaman tuvalete çok gitmedim eskiden nasılsa şimdi de öyleyim üstelik eskiye nazaran su oranını arttırmama rağmen..günde 3 litre su içiyorum yine sık gitmiyorum geceleri de taş çatlasın 1 kere uyanırım