Sinem77 Bence çok belirgin değil adet dönemine yakın olunca da beta 50 ye kadar çıkması normaldir hormonlardan kaynaklı o yuzden adet döneminden 1 hafta sonra beta testi yaptır çünkü çok silik cikmis
Bebegim0101 Ayisigi45 cnm işte ben o yüzden 14.gün yap demiştim. Cünku bende 1 haziranda yaptrdm test idrarda pozitif çıktı hatta daha belirgindir sonra kanda negatif çıktı.
Adensu_ Ayisigi45 canim adetine daha 6 gun varmis bence beklemelisin umudunu yitirme.. sonradan pozitif olanlar yukselen kan degerleri cok goruldu.. sabret💖✨
Stella_0 Ayisigi45 26ydı ilk öğrendiğimde doktor tekrar tahlil istemedi sadece ultrasonla incelemeye devam etti.
Deletedmon72737 Ayisigi45 tebrikler hamilesin bende adetim gecikince yaptm boyleydi ertesi gün tekrar yaptm daha koyu cikti foto atmayi bilmiyorum atardm yoksa ikisini arasinda buyuk fark var
Tomrishatun Ayisigi45 var gibi duruyor canim ama kanda negatif cikmis istersen beklerim daha hicbirwey için geç degil benimde 6 gun var ama beklesem daha iyi nasılsa negatiftir benimki yine bu ay 🙂
Sehersudi Ayisigi45 hamilesin ama erken yapmışsın. Hastaneye gitsen de birsey göremezsin. En iyisi bekle biraz. En aZından kalbi oluşsun. Gittiğinde atışını görürsün.