Kızlar selam , içimi dökecek kimsem yok sizlere yazmak ve fikir alışverşinde bulunmak istiyorum , doğumuma 3 hafta kala annemle babam memleketten geldiler , zaten çalıştıkları için sadece yazın bize geliyorlar en fazla 2 hafta kalıp gidiyorlardu bu sene de doğumda bana yardımcı olmak için totalde 2 ay kalacaklar dönerler sonra memlekete, ama gelecekleri gündne bu yana eşim 2 ay çok , ne yapıcaz evde hep birlikte demeye başladı, bende bana bakim bakacak bak nasıl zorlanıyorum karnımla diyorum . Doğumda gelsinler o zaman dedi işte ailemde kızın son zamanları ynaında olalım diye 3 hafta erkenden geldiler gelene gelme mi diyeyim çok ayıp, ve ben onun ailesine öyle iyiyim ki aynı şehirdeyiz gidelim der hep giderim , bugün annemler dışrı çıktı evde birsürü sorun çıkardı baban herşeye karışıyor , biz nasıl yapcaz böyle ben evde rahat dolaşmak istiyorum dolaşamıyorum dedi bende ağladım sinirlendim , ne kadar nankörsün diye , annem her gün ya sarma ya manrı ya içli köfte elleriyle açıyor ki damadı yesin diye , önemsizmiş hepsi, evde sıcaklıuorlar eminim klimayı bile açmıyorlar utandıklarından ailem ve evimizde küçük deil her odada tv var hani ayrı da takılabiliyoruz, çok kırıldım kızlar bilmiyorum yanlışım var mı ama içimi dökecek kimsem yok , eşim her yaz gelmelerinde böyle yapıyor