Deletedmom70006 Seda9595 sınırın biraz üstünde gerçekten. Ama erkek bebeklerinin çoğunda olan bir şeymiş böbrek genişlemesi, doğumdan sonra duzeliyormus büyük çoğunluğu. Canını sıkma Allah şifa versin inşallah 🙏
Sedaaa95 Seda9595 bizimde sağ 5.5 mm dedi doktor. Perinatologa gittiniz mi sonrasında? Yani bekleyip dua edeceğiz başka bir şey gelmiyor insanın elinden
Mrv_mlk Sedaaa95 bana da kız bebegime 4.4 dedi perinatologa gittim ve 9mm geçmedikçe sıkıntı olmaz dedi
Elf94samur Banada aynısı denıldı 23 haftalıkken ıkı bobrekte vardı yenu kontrole gıttım 29 haftalıkken solda gormedı doktor sagda hafıf var dedu 4 mm insallah oda kaybılur benımkıde erkek 😌
Seda9595 Elf94samur ay inşallah bende 25 haftalığım inş geçer aklımda sürekli dua ediyorum geçsin diye 😞
Sedaaa95 Mrv_mlk benimde 5.5 dendi perinatologa randevu bulamadım daha gerçi detaylı yaptıralı 1 hasta oluyor daha yeni ama insan kafaya takıyor
Eszr Mrv_mlk merhaba çok uzun zaman olmuş ama yorumunuzu gördüm ve sormak istedim ben bebeğim içinde sağ böbrek 4.4 mm dendi herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı bu durumla alakalı inşallah sağlıkla kucağınıza almıssınızdır 🌸