Mavisperi Seda9595 bizdede var hafif dolgunlasmis dedi doktorumuz sol bobrek 4.4 mm ama erkek bebeklerin genelinde olduğu için büyütülecek bisey değil dedi
Sedaaa95 Seda9595 Geçen hafta bende detaylıya gittim bizde de aynısı oldu maalesef. Doktor korkulacak bir şey değil doğuma kadar geçer hiç korkma sadece takip edelim kendiliğinden geçer büyük ihtimalle dedi. Benim oğlum olacak sizinkide mi erkek ve kaç mm?
Dygsnkgl Mavisperi benimde sizinle aynı sol böbrek 4 mm erkek bebeklerde sıkça karşılaşılan bi durum sağlıkla doğsunlar insallah anne yüreği dert ediyo kendine herbişeyini umarım ilerlemez büyüme
Esrakse Seda9595 benim kızımda hem sağ hem sol böbrekte genişleme vardı 9m kadar büyüdü. Geçen hafta doğum yaptım, kontrol edildiğinde herhangi bir sorun olmadığını söylediler çok şükür. Yani doğuma kadar takip edilmesi gerekir, doğumdan sonra da geçiyor
Mavisperi Dygsnkgl insaAllah zaten doktor 30mm geçmezse hiç sorun yok dedi ve ben araştırdım doğduktan sonra idrarini yaptıkça duzeliyormus doktorda zaten büyütülecek birsey değil dedi ama işte dediğiniz gibi anne yüreği işte
Mavisperi Dygsnkgl ben onu yenidoganken düşünüyorum 3 gün içinde olması daha uygun deniliyo ama bakalım süreç nası ilerler
Esrakse Onlyyou canınızı sıkmayın ben de çok düşünür araştırırdım. Allah’ın izniyle düzeldi, sizin doğumdan sonra da düzelir inşallah
Ayse_4646 Seda9595 benim.oglumda olmuştu çok ama doğumdan sonra ultrasona gittik geçmişti çok şükür doğumdan sonra geçiyor merak etmeyin
Mavisperi Frida099 genelde erkek bebeklerde sorun olmaz diyolar ama arkadaşımın 2 kızı birinde tek böbreği büyükmüş ama oda düzelmiş insaAllah biseycik olmaz