Aise44 Umutluanne1 banada gerek yok dediler ama asla bekleyemiyorum baktırıyorum. En son pazartesi verdim 3600 olmuştu. Ondan önce cuma günü 1683 ondan önce çarşamba 846 bu çarşamba yapmadım sadece. öğrendiğimden beri 7,9,11,13,15,18. Günlerde yaptırdım
Umutluanne1 Aise44 iyi artmış canım Allah’ın izniyle için rahat olsun . Sen hangi gün gitmeyi düşünüyorsun doktora
Aise44 Umutluanne1 evt 32. Haftaya kadar hergün verdi doktor. Ayrıca 12. Haftaya kadar hergün progestan dex, prednol, estrofem, decavit ve haftada bir proluton depot kullanıyorum
Umutluanne1 Aise44 hemen hemen aynı ilaçlar . Oksapar a kadın doğumcular rapor çıkarabiliyor aklında olsun çukarırsa ücretsiz alıyormuşsun aklında olsun
Msym Bende 5+6 ara ara adet sancsıı gbi sancm oluyor gaz sancısı oluyor göğüslerme doknmym ağrıyor aşırı değil bende bzn gebe değil miyim diyorum belirtisiz olunca 2253 ken beta gttğmde doktr 20 günlük dedi pek kulak asmadı kesede gördü çarşmaba gidecem bakalım hepmzn içn hyarlı evlat olur inşllah
Umutluanne1 Aise44 aaa hadi gözün Aydın sağlıkla ilerlesinler inşallah belirtin var mıydı birde betalar nasıl artmıştı
Umutluanne1 Aise44 demek ki betadan ikiz anlaşılmıyor . Kimisi daha çok artıyor Falan diyor ya o yüzden sorayım dedim . Bende çok heyecanlıyım meraktan öleceğim
Aise44 Umutluanne1 benim batarya göre tek diye düşünüyordum. Hatta beta eşit giden beraber transfer olduğumuz bir arkadaş 3 kese gördü dün beta kesin bilgi vermiyo
esmaozdemir76 Aise44 benim bulantılarım belirtilerin hepsi 8. Haftadan sonra başladı ondan öncesinde hiç birşey yoktu
Umutluanne1 Aise44 aaaa ne kadar güzel maşallah . Herkes sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah . Allah biliyor bende ikiz istiyorum hayırlısı ile geride embiriyom kalmadı çünkü
Aise44 Umutluanne1 evt biliyorum hangisi ne zaman kesilecek progestan dex 12. Hafta oksapar 32. Hafta estrofem 9. Hafta vs
Umutluanne1 Aise44 hemen hemen aynı haftalar bana da çoğu 10. Haftada bitecek dedi . Evet bin şükür keseyi gördük kalp atışını da gördük ama dinletmek istemedi kalp atışını 2 hafta sonra gelin dedi 8. Hafta da gidicez artık