Aise44 Tüp bebekle gebe kaldım 12 yılın ardından çok şükür transferden sonra kasık ağrılarım ve sancılarım oldu fakat şimdi ağrı sancı bulantı vs hiçbirşey yok bu normal mi henüz kese görmeye gitmedim
Seymoshh Aise44 hayırlı olsun öncelikle .hamilelik etkileri kişiden kişiye farklılık gösterebilir kiminde yerleşme ağrısı sancısı olabilirken bazıları bunu farketmeyede bilir bulantı için henüz erken bir iki hafta sonra başlar eğer olacaksa mesela benim ne ağrım ne bulantım ne koku hissiyatım olmadı hiç bir hamileliğimde sadece ilk aylarda uyku halim oluyordu onun harici bir rahatsızlığım olmuyor elhamdülillah inş sizinde öyledir
Umutluanne1 Aise44 bende tüp bebekle hamileyim çok şükür . Bugün bende 4+6 haftalığım . Sadece kasık ağrım var benim de oda aman aman dayanılmaz değil ara ara olup geçiyor . Bu yeterli bir belirtiymiş canım merak etme . Bulantılard genelde 7. Haftadan sonra başlıyormuş . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻Bende kese görmedim daha ayın 4 nde randevum
Aise44 Meliyyke beta hcg sürekli artıyor 2 günde bir 2 katı ama işte insan endişeleniyorum teşekkürler
Aise44 Umutluanne1 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insan korkuyormuş gerçekten zor bir süreç bekleme süreci
qnsmLk Aise44 bende 4+0 1 hafta erken öğrendim gebeliğimi bugüne kadar ğöğsüme dokunamıyordum fakat kayboldu resmen hiç belirti kalmadı yani.. Daha önce iki kimyasal gebeliğim var sanırım yine aynısı oluyor
Aise44 qnsmLk inşallah öyle olmaz benimde tam sizin dediğin zaman bitti göğüs hassasiyetim sancım filan
Umutluanne1 Aise44 evet yaaa çok zor valla . İnsan kafada herşeyi kuruyor . Rabbim bu mutluluğu tattırdı milyonlarca kez şükür inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻
yyagmurrsenn Aise44 olmaması çok şanslı oldugunuz anlamına gelir ama zaten daha çok erken. Olmazsa da sorun yok sadece çok şanslısınız
Umutluanne1 Aise44 pazartesi gideceğim doktora . Benim de belirtiler geliyor gidiyor ara ara . Beta en son geçen hafta çarşamba 618 di . Doktor daha da baktırmana gerek yok dedi . Ama meraktan ölcem artık . Sen ne zaman baktırdın en son
Czn2105 Aise44 10+3teyim 11. Gebelik haftası bu hamilelik belirtilerinden sadece adet gecikmesi yaşadım. Ama şu dört beş gündür başımda ağrı var ama kasık ağrısı mide bulantısı vs yok cuma 10 saatlik bir yoluculık yaptım günü birlik 20saat şimdi biraz belim ağrıyor. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı onda da belirtim yoktu o yğzden bunda çok korkuyorum ama doktorum gayet sağlıklı kanama alanın da yok belirti olmak zorunda değil 100gebeden 30unda olmaz belirti zaten dedi
Aise44 Czn2105 yarın keseyi ve bebeği görürsem rahatlayacak sanırım. 5+2 bugün insan ağrısı sancısı olsun ister miymiş istermiş çok değişik bir dönem
Czn2105 Aise44 bende belirt hissetmiyorum tamam alıştım buna minik bir bel ağrısı girdi doktora yazdım ama karnımın alt kısmında da karıncalanma hissediyorum sanırım acile gidecem dayanamayıp
Czn2105 Aise44 belirtilerin neyi kötü neyi iyi anlamıyorum ki doktorum yoğun bulantın kanaman olmadığı sürece her zaman her şey normaldir demişti 6 haftalıkken şimdi kendimi temkin etmeye çalışıyorum. Ama gidecem yine de acile akşam şu an işteyim
Aise44 Umutluanne1 banada gerek yok dediler ama asla bekleyemiyorum baktırıyorum. En son pazartesi verdim 3600 olmuştu. Ondan önce cuma günü 1683 ondan önce çarşamba 846 bu çarşamba yapmadım sadece. öğrendiğimden beri 7,9,11,13,15,18. Günlerde yaptırdım