Tansuayd 33+6 hafta da 2650 gr 49 cm biraz iri dedi doktor diyet yap protein ağırlıklı beslen dedi sizce de çok iri mi bebeğin gelişimi böyle olan başka var mı arkadaşlar
carpediem__ Tansuayd bende en son 31+3 te gittim 2300 Gr haftasına göre çok iri yemene içmene dikkat et bu şekilde hızla kilo almaya devam ederse sezeryan la erkenden alırız dendi canım bi dahaki kontrol haftaya
carpediem__ Rehile normal dediler se sıkıntı yapma bence az yada çok dediler mi insan kafaya takıyo ne olcak şimdi diye
annesinin_beybisi carpediem__ 28+5 te 1412 gramdı . haftada ortalama 200 gr alıyormuş bebekler. yani 1800 gram vs. olucak 31 de 🤗
eslemsi carpediem__ ikinci bebe oldugundan mecbur sezeryan olcak buda nst girdim hersey normal gayet iyi dedi
carpediem__ eslemsi anladım canım bizim ilk olduğu için heyecan korku sevinç hepsi bi arada kafam karmakarışık bi çok soru düşünce ile dolu 🥺
eslemsi carpediem__ her bebekte ayri oluyor inan ikinci diye hic tecrubeli gibi degilim hepsini unuttum sanki kizimi baskasi buyuttu nasil tutcam nasil giydircem diyorum hatta o derece
carpediem__ eslemsi bende onun gibi binlerce düşünce içerisindeyim ama ondan önce nasıl doğurcam doğum şekli hangisi olcak süreç nasıl ilerlicek dikişler nasıl geçecek nasıl tutcam nasıl emzircem neler neler
eslemsi carpediem__ hpsi hallolur insallah. Bebekten bebege degisiyor tum bunlar bnm kzim hc emmedi 7 ay sagdim asiri istahsiz dgdu dogali ve refluluydu cok cektim hala cektiriyr. Inan hc ne buyuttum bebek mi. Hic anlamadim aglamkla gecti resmn bu 3 yil. Bunda insallh byle olmaz tek duam.