carpediem__ Cansu1- bizimkinin boyunu demez oldular 2kontroldür ben soruyorum organlarına bakma işlemi bitsin söylicem diyo kalıyo öyle sadece kilosunu öğrenip geliyorum
Cansu1- carpediem__ kuzu ultrason kağıdında fl uzunluğu var. O uzunluk değerini 7 ile çarpınca boyunu veriyor. Doktor demese bile sen öyle yap hesapla
carpediem__ Kkkrks iyi bakalm zaman hepimize daralıyor gitgide 30u görünce sayılı günler kaldığı bilinç altına yerleşiyor iyice
carpediem__ Birde doğum şekli ile ilgili bilgi verdiler mi bizimkine normal doğum pozisyon u almış baş aşağı dediler ama kilosu ilerde gidince sezeryan olma ihtimali de var dendi
carpediem__ Cansu1- kuzum ayın 15inde özele gitmiştim onda fl 58mm yazıyor devlete gittiğimde kağıt vermiyor
Kaderkrkmz carpediem__ 31+3 ken 2150 demişti doktorum zaten hamileliğimin başından beri ölçümler 2 hafta önde çıkıyor. Doktorum şu an bebeğin makat geliş onun haricinde bi sorun yok demişti ama bende sezeryan olmasından şüpheliyim
carpediem__ Kaderkrkmz bizimki baş aşağı dönmüş çok şükür ama kilodan kaynaklı sezeryan ihtimali var gibi görünüyor bizimde
Dilooo carpediem__ banada oyle dedi cok bosey yemedıgım halde ama normal demısti doktor hakkımızda hayırlısı🥰
Dilooo carpediem__ genetik olabılır demişti doktorumda bana ekstra bişeyler de yesek neler olacak acaba🥰
carpediem__ sudeakdas_16 valla ne olursa onu yiyorum ek bişey yemedim ille kilo alsın diye .çeşit çeşit yemek de yapasım gelmiyo canım isterse anca ama bu aralar meyve yi artırdım
Serifeeed 32.haftada 1800 kiloydu az dedi doktor banada anlamadım normal değil mi cuma kontrolüm var tekrar 34. Hafta olucak bakalım kilo almışmı bebek 🙄😬