zehraay123 Ayseakdag peki bu verdikleri iğne uzunluğu arttırıyormu ve 2 hafta sonra muayenem var bir tane iğne vuruldum düzelme çıkarmı sizce?
Ayseakdag zehraay123 igne hakkonda bilgim.yok inan ki yanlis bilgi vermek.istemem ama dinlenmek iyi geliyor . Progestam verdiler baana gunde 3 defa vajinal.olarak koyuyorum Allahim takdiri kuzum dua edelim Rabbim bizim için hayirlisini versin
Gny18 zehraay123 bende 23+4 ikizlere hamileyim canim erken doğum riskim var ama ikiz oldukları için benimki. Progestan falan kullanmıyor musun?
Degisken89 Bir dr a gitmiştim adam eski sezeryan yerinde açılma var 36 ya kadar tutarsak ne ala dedi. Bende başka dr a gittim adam herşeyin normal dedi 41.3 de geldi bebek.ben o yüzden bir dr a daha danışırdım.
QUEEN088 zehraay123 Bendede servikAl yetmezlik vardi ilaçlarla 34 e kadar geldim.Ama mutlaka dinlen.Şimdide gebeyim yine kısalma olucak diye düşünüyorum o zaman dikiş atdırırım.İnşeallah hayırlısı
zehraay123 QUEEN088 benim doktorum bana sadece 2 haftada bir proluton iğne verdi sanırım benimki çok riskli olmadığı için olabilir mi
QUEEN088 zehraay123 Ola bilir canım ama yinede haftan küçük kendini dikkatde tut 2 haftadan bir git ölçtdür😊🌸
Ball1903 zehraay123 tamamen kalkmiyor tabiki ama dikkat etmek gerekiyor en azından içinden rahat oluyor o şekilde dikkat ederek yasiyorsun 25 altı riskli siz şu an risk olmamasi için dikkat edeceksiniz