meyrem Eşimden sonra sizle paylaşmak istedim. Adetim 24 hiç leke gelmeyince eşimin ısrarı ile test yaptım emin olmayınca bi tane daha yaptım. Ya idrarı damlattım ilerleyince hemen ikinci çizgi çıktı. Birazdan kan vermeye gidicem inşallah yüksek sonuç alırım https://imgyukle.com/i/VcsmgM
meyrem Tomrishatun adet ağrısı gibi ağrım hala var. Hep test yapar 2 saat sonra adet olurdum kendime hemen yapcimıcam adetim 3 4 gün geçsin öle yapcam die şart koydum.. teşekkür ederim
Deletedmom727272 meyrem yüksek diye şartlanmayın 5’in üstüyse zaten heryer bugün düğün bayram🤗🤗🤗 Tebrik ederim🎈🎈
Umay255 meyrem hayırlı olsun canim Adet ağrısı gibi ağrın olucak artık bebisten dolayı 14 haftaligim hala olur
-Papatya- meyrem hayırlı olsun cnm benimde senin gibi oldu 🥰 6-3 günlük olduk. Darısı senin başına inş
Prensesmelek meyrem 2 gun gecmıs ama cok net cıkms benımde boyleydı hemen belırdı ve cok netti hayırlısı olsun ınsallh🤲
meyrem Prensesmelek Amin hayırlısı olur inşallah cnm.. sizinde mi 2 gün sonra hemen belirdi. Ben hemen çıkınca şaşırdım. Ovalasyon yaptığım da bile Böke belirgin görmedim 😃