Kizilkafaa Ebbruc Bende kanama ve lekelenme yaşadım doktor progestan fitil kullanmamı istedi. Bir sorun yok ama sen yine de iç demişti, kontrolde ise daha içmeme gerrk olmadıgımdan kullanma demişti gittin mi doktora ne yaptın
Ebbruc Kizilkafaa dün gittim kuzum, kalp atışını falan duyduk çok şükür sağlığı yerinde . Progestan hap verdi doktor 1 hafta kullan dedi ama bulantılar beni mahvediyor yemek yiyemiyorum acile gitcem birazdan serum yaparlarsa
Kizilkafaa Ebbruc yapıyorlar kuzum çok sıvı kaybettim cok kustum de abart biraz serum seni rahatlatır cok geçmiş olsun bu arada minik iyi olsun da sende dikkatli ol ❤️
Ebbruc Kizilkafaa ay taktılar sağolsunlar kendime geldim biraz ya, yoksa hayat resmen durmuştu benim için . Çok zayıfladım kesin , 2 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum 😔 serum bitti hemen gittim yemek yedim 😂😂
Ebbruc Kizilkafaa izin vermezler canım bayram öncesi, zaten pazar günü gitmedim en yoğun günde canımı sıkmasınlar şimdi. Şuan daha iyiyim, prilam da içtim inşallah bi sorun olmayacak yarında