Mrvinl Delimavi yani gebelikte zararsız. Benim de boğazlarım ağrıyor öksürük var hafif yedi haftalık hamileyim içeyim bari iyi gelir
Betullyillmazx Mrvinl araştırdım da düzenli kullanınca inatçı öksürüğe bile iyi geliyormuş canım geçmiş olsun çok
Delimavi Citlenbik kızılcık çok faydalıymış evet ama mevsimi dışında bulunamıyor. Organik marmeladını aldım ben de çok lezzetli hem de çok faydalı
Mercan12 hamileligin başından beri uğraşıyorum geçmek bilmedi 29 haftaligim idrar söktürücü özelliği var gebeyken kullanan oldu mu acaba lütfen bilgi verirse çok sevinirim
Deletedmom_10 Mercan12 10 gün devam ettim hiç bir sıkıntı yok gebelikte güvenlı baya da iyi gelıyor içebilirsiniz
Betullyillmazx Mercan12 ben hamileyim valla araştırdım epey hiç kötü bişey görmedim hem idrar söktürdü hemde iki üç gündür enfeksiyon atıyorum sanırım ondan
Deletedmom_10 Betullyillmazx Sabah aç karna 1 kez 10 gun devam ettim idrar yolu enfeksiyonum vardı ve kum döktüm Rahatlattı vücutta antibiyotik ve antiviral etki gösteriyor gebelikte güvenli içebilirsiniz
Betullyillmazx Deletedmom_10 kum da mı döktürdü ay çok güzel mucizevi biseymis.. bende sabah aç karnına içiyorum birde gece yatarken.. bana da enfeksiyon için fayda etti sanırım kramplarim azaldı 🌸
Citlenbik Delimavi bende aldım özdilekten marmelat ama şekerlisi vardı bende şeker hastasıyım aç karnına bir tatlı kaşığı atıyorum ağzıma bol suyla markası ne sizinkisinin nerden aldınız
Delimavi Citlenbik berceste tesislerinden aldım ben sakaryadan içinde şeker var benimkininde çok tatlı değil ama baya mayhoş.
Deletedmom_10 Betullyillmazx Yani o döktürmedi kum benim kum oluşmuş böbreklerimde düşmesine yardımcı olmuş olabilir günlük 3 litre su ile döktüm idrar yolu enfeksiyonum içinde dut kürü yaptım