Melekozkan41 Evin45 geciyo geciyo hiç merak etme 180 gün geçmiş kız 100 gün yada 105 günmü gecmicek☺️☺️☺️💞💞💞
Haticemustafa7 Melekozkan41 Evet ama bir de bana sorun panik atağım var çok korkuyorum nasıl doğuracagimi bilmiyorum 😭😍
Melekozkan41 Haticemustafa7 Allah büyüktür hiç kafanıza takmayın o geleceği şekli bilir rabbim kolaylıklar versin inşallah kalbinizi ferah tutun 💜💜💜☺️👍👍
Melekozkan41 elfferdgn maşallah sübhanallah kazasız belasız kavusalim bebeklerimize hepimiz kızlar inşallah 👍👍🤲🤲🤲💜💜💜
Brcnbysl Melekozkan41 ben 100 den sonrası nasıl geçti anlamadım bile :) inanın o kadar hızlı geçiyor ki 😊 allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi🙏🏼🥰
Melekozkan41 BoyGirlAnnesi amiiiiiinnnnn inşallah valla bende 3 buçuk yıl bekledim Rabbime hamdolsun nasip etti kurban olduğum mevlam elhamdülillah 💞💞💞💜💜
Melekozkan41 BoyGirlAnnesi cümlemizin inşallah rabbim bekleyenlere de beklediklerini nasip etsin inşallah hep dualarimdalar 🤲🤲💞💞💜💜
Melekozkan41 Brcnbysl aminnnnnnn inşallah 🤲🤲☺️☺️💞💞 valla 180 gün nasıl geçti hiç anlamadım geçmez diyorum jet gibi geçti ☺️☺️💞💞💞