Melekozkan41 Ve an itibariyle tam tamına 100 gün kaldı ☺️☺️ heyecan sevinç korku hepsi bir arada☺️☺️☺️❤️❤️ sizin ne kadar kaldı doğuma kızlar 💞💞
Melekozkan41 Minikmucizem0 bizim daha ne olacağını ogrenmemize çok var☺️☺️ sizin bitmiş maşallah sübhanallah ❤️❤️👍👍
Melekozkan41 Evin45 geciyo geciyo hiç merak etme 180 gün geçmiş kız 100 gün yada 105 günmü gecmicek☺️☺️☺️💞💞💞
Melekozkan41 elfferdgn maşallah sübhanallah kazasız belasız kavusalim bebeklerimize hepimiz kızlar inşallah 👍👍🤲🤲🤲💜💜💜
BoyGirlAnnesi Melekozkan41 amin inşallah🤲🌹 Bebişlerini bekleyen tüm anneler saglikla kucaklarına alsın insallah ve bebek sahibi olmak isteyen tüm kadınlarımızın rabbim kucaklarını boş bırakmasın inşallah Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu heyecanı yaşatsın🤲🤲❤️🌸🦋
Haticemustafa7 Melekozkan41 Evet ama bir de bana sorun panik atağım var çok korkuyorum nasıl doğuracagimi bilmiyorum 😭😍
Melekozkan41 BoyGirlAnnesi amiiiiiinnnnn inşallah valla bende 3 buçuk yıl bekledim Rabbime hamdolsun nasip etti kurban olduğum mevlam elhamdülillah 💞💞💞💜💜