Sevgiiss Kızlar 21+5 olduk normalde son zamanlarda sürekli uzandığımda hissediyordum 5 6 saattir hiç hareket hissetmedim normal mi endişelendim 🥺
mirage333 Sevgiiss günun çogu zamanı uyuyorlar zaten. 5 6 saat hareket etmemesi cok normal. Zaten 26. Haftaya kadar doktorum ara ara hissedersin. Sonrasinda hep hissedersin demisti
benmuge Sevgiiss haftan çok erken kuzum zaten çok hareketli olmaz uyuyor genelde. Soğuk su iç soluna yat
esradgn123 Sevgiiss Sırtüstü uzan sonra birkaç kez kalk ellerini ayak uçlarına uzatmaya çalış Bebiş sırtı dönükken hareket etmesi için böyle yaptırmıştı doktor bana
adenleyolculugumuz_ Bir iki saat daha bekle 5 saat hareketsizlik normal, eğer hala hareket etmezse endişeyle uyuyamamak yerine bir acile git ultrasona gir bence kuzum
Ceylanguller Sevgiiss çikolata yiyin benim hareket etmedigi günlerde çikolata yiyorum sonra uzanıp dinliyorum biraz hissediyorum ama gün içerisinde gerek islerden seslerden hareket etsede hissetmiyo olabilirsiniz telaş yapmayın
benmuge Sevgiiss evet sırt üstü yatma derler ama sırt üstü bende çok hissediyordum ama kan akışı sol tarafta fazla olduğu için sola yatınca bebek kıpırdıyor. Ama senin haftan küçük bebek günde 18 19 saat uyuyor öyle düşün. 28 e kadar böyle olması normal. Zaten 28den sonra hareketlerinden rahatsız olacaksın. İçini ferah tut. Ah annelik sürekli tetiktesin seni çok iyi anlıyorum.
Sevgiiss minikmelek1311 eşim işte gece nöbetinde evde tatlı hşç bir şey yok hep olurdu reçek bile kalmamış
Siyahkelebek1420 Sevgiiss su iç bişeyler atıştır yiyecek meyve türü olur herhangi bişey su iç sessiz bi yere geç rahatça uzan
Rabia-66 Sevgiiss Yok hic takma bile uzun süre bi kac saat uyuyorlar normal yani bide uyanma saatleri degisebiliyo anne karninda . bnde ilk hamileligimde sürekli bir yerim agriyinca karnim olsun mesela midem yansin asiri hemen doktora giderdim asiri yanma oluyordu ilkimde bunda olmuyor cok sükür her hamilelik bir degil ama sen eger süpheliysen doktora görün bi icin rahatlasin ☺️
Sevgiiss adenleyolculugumuz_ evde yok canım eşimde gece nöbetinde yalnızım evde meyvesuyu vardı onu içtim bekliyorum