cigdem4154 Ya kızlar bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın 37+2 haftalığım peçeteye çok az bi akıntı oluşuyır ama peçete çok ıslak oluyor su gelmesi nasıl birşey böyle az az gelir mi yoksa biran da mı gelir cuma gidicem doktora
Gzdt cigdem4154 bazıları az az bazıları birden gelirmiş diye duydum bende beklim benimde ara ara öle oluyor
cigdem4154 Gzdt doktorum banada o şekilde gelir demişti bir anda 3 gün önce gittim cuma tekrar gideceğim bende bi sancım falan da yok anlamadım ki ya
Kubrayildizz Benimde cok fazla akıntım oluyor 38+2 deyiz bizde su aralar dahada sıklaştı ama su gibi değil afedersiniz beyaz renk yapışkan gibi
cigdem4154 Kubrayildizz yok benim direk ıslak normal yani akıntı gibi de değil normal peçeteye su dökülmüş gibi
Gzdt cigdem4154 benimde son adete göre 37 oldum ama bi hafta önden gidiyor dedi geçen hafta son adete göre 35 haftalıkken kanala girmiş doğuma hazırsın 10 gün içinde muhtemelen doğuma gelirsin ama sancın olmazsa 10 gün sonra kontrole gel dedi bugün 9 gün pazartesi 10 gün oluyor kontrole gidicem
Gzdt cigdem4154 bazen su geldiğinde sancı olmuyormuş bence doktora görün bizim gelinin az az gelmişti farketmemişti sancıda olmadığı için gittiğinde suyu çok az su kalmıştı kafada büyüme yapmıştı bi gidin kontrole bence
Kubrayildizz Suyun geliyor olabilir benim doktorumda dedi ya bi anda bardaktan bosalircasina gelir yada cok az az idrar kacirir gibi gelir dedi
Gzdt cigdem4154 bence numarası varsa yada yarın varsa bi arayıp sorun çünkü beklemeyin öle bişey olduğunda diyorlar
cigdem4154 Gzdt yarın sabah yazayıım hemen gece de takipte olacağım eğer fazlalaşırsa mecbur gece ararım
Gzdt cigdem4154 evet geceden kontrol edin sancı varmı diyede kontrol edin Allahım kolay doğum nasip etsin inşallah😊
cigdem4154 Gzdt ya şuan aşırı stres yaptım peçeteyi yeni değiştim tekrar ıslanmış eşimde evde yok yalnızım ama bi sancım vs. Yok
Gzdt cigdem4154 bence hiç stres yapmayın ama hastaneye şimdi bi gidin derim sabahı beklemeyin ne olduğunu öğrenmiş olursunuz
Gzdt Betullyillmazx ama değiştim bidaha ıslanmış ve baya ıslanıyor diyo tedbir alsın bence bi gitsin hastaneye
cigdem4154 Betullyillmazx hayır peçete direkt ıslanıyor değiştiriyorum ama azar azar ıslaklık oluyor yine de