gamzosgamzos adenleyolculugumuz_ tesekkur ederim hemde 17 ayda 😍 spor ve diyet sayesinde ama ilk kızım fazla emmmedi o yuzden agir diyet yapabildim 🙈
pinarsabrii adenleyolculugumuz_ bende 5+4 üm birlikte gidiyoruz demek❤️🌸 67 kiloyum sonlara doğru ne olur bilemem😄
Sumeyye_topal adenleyolculugumuz_ 14 haftalıgım 44 ile hamile kaldım 43 kiloyum :) migde bulantımdan hiçbişi yiyemiyorum maalesef
Nagihannnn0606 Minigebe canım bende 45 le hamile kaldım 31 haftadayım 55 kiloyum şuan su fazlalığım benim de var ve doktor çok kilo almışsın dedi su fazlalığı içinde diyet önerdi sana da önerdi mi
Minigebe Nagihannnn0606 evet gebelik şekerim çıkmadı ama ben yinede diyet yaptım sınıra düştü biraz diyeti bırakınca hemen yükseliyor bu ara sıcaklardan pek duzgun beslenemedim yükselmiş benim erken dogum riskim de var ilaç kullanıyorum
Aysh89 Bnmimde sağlıklı ilk gebeliğim 34 haftalık olduk 51 kilo işe hamile kaldım 73.8 kiloyum şuan tosbik oldum
A_syma adenleyolculugumuz_ Ilk gebeligimde 51 ile hamile kaldim 62 ile doguma girdim. Bu ikinci gebeligim 51 ile hamile kaldim 9+4um. Hala ayniyim
Benimennembirmelek adenleyolculugumuz_ cnm benim İlk gebeliğim kaç kilo ile hamile kaldığımi hatırlamıyorum ama 54-55-56 civarıydı şuan 59 kiloyum 4.5 aylık hamileyim
Uneremine adenleyolculugumuz_ 12+2 ikizlere gebeyim. 63 ile hamile kaldım su an 3 aylıklar ve sadece 800 gram aldım
csmaknc adenleyolculugumuz_ ilk gebelik 48 ile hamile kaldım hep çok yemek yedim şuan 56 kiloyum 33+2 🙂 doktorum kilo sıkıntımız yok çok iyi diyor tüm kilolar bebişe gidiyor 👶🏼
Haticenurozturk adenleyolculugumuz_ 53le kaldım 73le doğurdumm şuan 60ım tam isteğim kiloda boyum uzun hamilelikten önce çok zayıftim hiç güzel durmuyordu😄
Sevdagrgn İlk gebeligimde 93 ile hamile kaldım 78 düştüm .simdii ikinciye hamileyim mide bulantısından hiç birşey yiyemiyorum 98 den 92 den düştüm daha 9 üncü haftaya yeni girdim
EmelBG_ adenleyolculugumuz_ İlk hamileliğim de 69 kg ile hamile kaldım 85 ile doğuma girmiştim 2-3 ayda 69 kg düşmüştüm . Şimdi yine 69 kilo ile hamile kaldım .Ama hedefim 60 kg düşmek (4 ay önce spora başladım cardio fitness 10 kg verdim ) Salona devam ediyorum 6 haftalıkmısım farkında değildim bu hafta öğrendim zaten bakalım 🌸
Minigebe Nagihannnn0606 şuan tek sorun su fazlaliğim onun dışında bebekte ve bende bi sorun yok cok hareketli geçirdim hamileligimi belki o da tetiklemis olabilir
Annecikk34 adenleyolculugumuz_ 50 kilo ile hamile aldım kusmalar oldu 49 a düştüm sonra kilo almaya başladım 37. Haftadayım 63 kiloyum. Toplam 13 kilo aldım.