TeoMom adenleyolculugumuz_ Amin inşallah canım Allah hepimizin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🥰
2bebeannesiii adenleyolculugumuz_ 47 kilo ile hamile kaldım pazartesi 20 haftalık olcaz 48 kilo oldum , ikinci gebeliğim 😊
Mutlubirhamis adenleyolculugumuz_ ah bacım ne sen sor ne ben söyleyeyim 🤣 63 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum. Tartılara küstüm durmadan yemek yiyorum. Yemekten kendimi alamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin 😁😁
NilAda16 adenleyolculugumuz_ 66 kilo ile hamile kaldım henüz 10.haftadayım. Umarım çok kilo almadan süreci sağlıklı bir şekilde tamamlarız😁
yldzkbra46 İlk gebelik 68.5 ile hamile kaldım 7 haftalığız o yüzden yoğun bulantılardan 5 günde 65 e düştüm 😼
Zeyneptnc41 69 kilo ile hamıle kaldım 1.74 boyum zaten kılom normaldi suan tartıda 80 görünüyor 🙈 32+4 ikiz hamıleyım tüm kılo bebeklerde çok şükür
KADER743 adenleyolculugumuz_ 68 le hamile kaldım 38+3 günlük bebeğim 3 gün sonra doğumum var ve daha iki gün önce 1 kilo aldım 🥳
JJ19 60 ile hamile kaldim 4 aylik olduk hala 60 ikinci gebelik. Ilk gebelikte 65 ile hamile kaldim ilk 3 ayda 10 kilo verdim sonra 66 kg ile dogurdum .toplam 1 kilo almis oldum aslinda ilk hamile kaldigim kiloyla kiyaslandiginda😂
miroski_22 adenleyolculugumuz_ 89 ile hamile kaldım şuan 31 haftalık hamileyim 84.6 kiloyum ikinci hamileliğim ama ilkini zaten 9 haftalıkken kaybetmistim
minik_mucizemmmm adenleyolculugumuz_ ilk gebeliğim 55 ile hamile kaldım şuan 65 im 36. haftaya girdik vücudum çok fazla ödem topladı🤭