Kubra_miray_szr 8 ayın içerisindeydik bebegim ters dönmüştü ama doktorum doğuma kadar 2 kez döner demişti. Rutin muayeneye gittiğimde kendi doktorum yoktu başka bir doktora muayene oldum oda çatı muayenesi yapmam lazım dedi panik olfu o panik olunca haliyle bende panik oldum ve izin verdim muayene ederken fazla zorladı ve suyum patladı. 10 gün suyum evde sızdı 5 günde o hastanede yattım 15 gün suyu geldi. Yakınımda özel hastane var bi gidip muayene olayım dedim haraketleri bebegimin güzeldi bi aksilik hissetmedim zaten bu sürede hastane hastane gezip kontrol edildim ultrasonla riske atmadım. Neyse özele gittim muayene oldum derken suyu bir tarafta çok az kalmış hemen alınması lazım dediler. Devlet hastanesindeki doktor suyumu patlattıktan sonra bebek için ciğer geliştirici vurmuştu en azından bunu biliyormuş, o hastaneye kendim gitmek istemedim yani bebegimi erken doğurmama sebep oldukları için. Sağ olsunlar 15 gün oldu bebegimi 1 kez kucagıma alabildim onun dışında haftada 1 gün 5 dakika küvezin dışından görebiliyorum. Hem hamileliğimi hem ilk bebek heycanımı kursağımda bıraktılar