yldzkbra46 Sehrbnon122 evet tuzlu şeyler peynir çubuk kraker ayran bunlarla besleniyorum bende. Ne hayal etmiştim kendime şöyle bakarım şöyle beslenirim diye ay yalan oldu 🙄😅
yldzkbra46 Tulayparlar beta değerinde bile belli oluyor bazen. Tüp bebekte bazen sonradan bi kese daha gözüküyor gelişimine göre. Tekrar baktırın muhakkak inşallah ikizdir 😍
Sehrbnon122 yldzkbra46 yok kız benim 350 cıktı 12 gün beta az dedim yani ikiz düşünmedim 5 haftada doktorum 2 kese var deyince baya şok oldum 🙊🥰😂
Berivancann 7 ayıma kadar kusma çok rahatsız etti. O bitti hemoroid başladı hiç kabızlık olmadığı halde. Ama yinede hareketli olmam çok rahat ettirdi. Oturup yatmak rahatsız ediyor beni hemen , ama en çok zorlayan uyku pozisyonu yüz üstü yatan biri için 😂😂🙄
yldzkbra46 Sehrbnon122 kız benim ki de 350 çıktı baya düşükmüş cidden. Doktorlar hep öyle derler ya beta çok çok yüksek olur diye. Benim yengemde tüp bebek ilk yaptığımızda 500 e yakın çıkmıştı ☺️
Berivancann Sehrbnon122 Benim ilk bebek olmasına rağmen ve hiç kabızlık yoktu. Doktor bile şaşırdı normalde bağırsak sorunu olan ve 2,3 hamilelikte oluyormuş maalesef oldu bende oturmadığım halde 🤔🤔
Berivancann zehraduman Ayy bendeektim diş ağrısı öldüm öldüm dirildim resmen, 4,5 aylıkken falan çektiler ilk trimester ve son trimester hariç diş tedavisi yapılıyor. Çok geçmiş olsun canım
zehraduman Berivancann benimki yamuk ve dış etinin altında cerrahiye alınması gerektiği için hamilelik döneminde müdahale edemiyorlar
ceren_1411 Sehrbnon122 32.haftadan sonra şu an 37.haftadayım böyle bir şey olamaz valla ağlicam artık😭😭
Msym Gmgndz bnde sızlanma var karın ağrısı çok oluyor bel ağrısı halsizlk 4 haftalk galba blmym doktorda gtmedm herks kan değerne göre 4 hafta 6 gün dyrlar
3bebe yldzkbra46 ahahah 😂😂😂 sen çok kokuyosun diyordum bende eşime yazık ben beş vakit abdest alıp 2 kere duş alıyorum ayıp valla bu yaptığım demişti 😂😂😂
yldzkbra46 Sehrbnon122 siz yine ilerlemişsiniz maşallah sağlıkla kucağınıza alın Rabbim kolaylaştırsın bu günlerimizi 🥹
Tulayparlar Sehrbnon122 bu arada bende 21 yaşındayım biz seninle iki kişi genç tüp bebek annesiyiz herhalde ❣️
yldzkbra46 Tulayparlar 21 yaşında tüp bebek yasak değil mi sanki belli bir yaşa gelmek gerekiyor diye bi kural vardı önceden biz yengemin 25 i geçmesini beklemiştik