Berglgzg @“Sinmalts” miğde yanmama ılık süt ve soda çok iyi geliyodu bende özellikle de süt o yüzden her markete gittiğimde alırdım 🥰 günler çok çabuk geçiyor merak etmeyin bakın benim günüm geldi bile😍
zehraduman Sehrbnon122 hamilelik sürecinde ikisindende tiksindiğim için eve bile sokmuyorum🤭 buz falan koyuyorum ağrıdıkça iyi geliyor kesmese de geçene kadar dua ediyorum napalım
yldzkbra46 Sehrbnon122 niye bu kadar uzun sürdü peki cinsiyetiniz ne ? Kız gebelikleri zor oluyor diyorlar
3bebe Sehrbnon122 benim de aynı 41 haftalık olduk hala devam ediyo Umarım ömrümün sonuna kadar herkes herşey kokmaya devam etmez 😂
yldzkbra46 zehraduman belirli bi aydan sonra yaptırılmıyor mu diş sanki 5 aydan sonra bi sıkıntı olmuyor diye duydum.. Çok geçmiş olsun 💐
yldzkbra46 Sehrbnon122 oyyy ne güzel Maşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah 😍💐🥹 ben tek bebe ile böyleysem seni düşünemiyorum Rabbim yardımcın olsun Allahım kolaylaştırsın 🌸
Tulayparlar Sehrbnon122 ikiz olduğu hangi haftada belli oldu canım benim de tüp bebek şu an 5 hafta 1 tane kese göründü ama doktor süpriz olabilir dedi
Sehrbnon122 yldzkbra46 benim işte sadece mide bulantım ve iştahsızlığım var baska bisey yok suan ama ileride ne olur bilemiyorum,😥
yldzkbra46 Sehrbnon122 doktor ısrarla günde bir tane haşlanmış yumurta haftada bir balık ye dedi. Ama asla yiyemiyorum çok kokuyor. 🥴
Sehrbnon122 Tulayparlar benimde tüp bebek canım 5 haftada 2 kese var dedi doktorum ikiz dedi zaten 6+3 de kalp atışlarını duydum canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
yldzkbra46 Tulayparlar beta değerinde bile belli oluyor bazen. Tüp bebekte bazen sonradan bi kese daha gözüküyor gelişimine göre. Tekrar baktırın muhakkak inşallah ikizdir 😍
Ceylan_Kadem21 Sehrbnon122 canım normal BN suan 39. Haftamdayım az kaldı doğuma heran gelebilir hala bazen mide yanması ve iştahsızlık durumu çekıyorum🤦🏻♀️Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🥰
zehraduman yldzkbra46 diş , yamuk ve diş etinin altında olduğu için cerrahiyle alınması gerekiyor baya dikişli falan bir operasyon yani onun için hamilelikte yapılamıyor
Tulayparlar Sehrbnon122 bu arada bende 21 yaşındayım biz seninle iki kişi genç tüp bebek annesiyiz herhalde ❣️