Annesininportakali53 Sehrbnon122 17 haftalik hamileyim hicbirseyden zorlanmadım hatta çok güzel geçiyor çok şükür ama tek zorlandığım şey sabah kahvaltı oldu uyandığımda aç hissetmiyorum zaten kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlıyorum hazırlarken birsey yok ama ocakta patates yumurta yani yemeğin kokusunu aldığım an tansiyonum düşüyor direk gözüm kararıyor demin olduğu gibi resmen bayıldım gibi birsey 🤦♀️
Elanurgvn61 Sehrbnon122 18. Haftaya kadar mide bulantıları, 20. Haftadan sonra bel ağrıları. Şom haftalarda da kalça ağrılarım beni mahvetti Yarım saat otursam asla kalkamıyordum yerimden topallayarak yürüyordum.
Mnvrrrrr Sehrbnon122 bulantı ve kusma çok yordu beni 7.haftada başladı 19.haftaya kadar sürdü migdem bulandıkça migreninde çok tuttu şimdi 25 haftaligiz şimdi de bacak ve kalfa ağrısı çok zorluyor 😓
sirin96mom Sehrbnon122 Henüz ilk gebeliğim ve 8. Haftadayım. Bulantılar beni bitirdi yataktan çıkamıyorum. Yaklaşık 3 haftadır bulantı çekiyorum ama sanki aylardır çekiyor gibi hissediyorum 😥
Beste0636 Sehrbnon122 9 ay boyunca kusmak 🤢41. Haftada dogum yaptım acil sezaryene alındım ameliyathanede bile kustum 😂
Sdnrerl Sehrbnon122 Sehrbnon122 ben halsizlik yaşıyorum 14+5 teyiz. Bulantılarım çok şükür bir haftadır azaldı ama
Merve1504 MeyraRana hadi ya canım bende de oldu gece 2 3 defa bacağıma bir anda girdi uyandım ne oluyor dedim sonra geçti Allah yardımcımız olsun herkes hamilelikte birşeylerle sınanıyor hepsi bir gün geçecek ve arkamıza bakıp ne zaman bitti dicez 🙏